Silicone Universal Wrist Cuffs Black by Loving Joy

€ 38,90 € 34,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5079
Είδος BDSM
Μήκος 32,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962417
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Προσθέστε μια πιο γαργαλιστική, νότα στην ερωτική σας ζωή με το Bound to Please Silicone Universal Cuffs, το “ αμαρτωλό” kinky αξεσουάρ για τους ενθουσιώδεις λάτρεις του phetish roleplaying.

Σχεδιασμένο για έμπειρους και απαιτητικούς restrainters, το Silicone Universal Cuffs είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, λεία, μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη και είναι κατάλληλο για χρήση σε καρπούς ή αστραγάλους. Μέσω των κομψών, μεταλλικών αγκραφών που διαθέτει, προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε μέγεθος, ενώ τα δύο ξεχωριστά δεσμά συγκράτησης μπορούν να συνενωθούν και μεταξύ τους μέσω ενός περιστρεφόμενου γάντζου, ο οποίος συνδέεται στα μεταλλικά Ο-rings που βρίσκονται στο κέντρο των αξεσουάρ, για παντελή ακινητοποίηση.

Το Silicone Universal Cuffs είναι κατάλληλο για πολύωρη χρήση, καθώς δεν τραυματίζει το δέρμα και δεν αφήνει ίχνη. Καθαρίζεται πολύ εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει ακόμη και στα πιο έντονα και σκληρά παιχνίδια. Ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που κάθε σοβαρός S&M παίκτης πρέπει να έχει στη συλλογή του.

Συνολικό μήκος: 32cm, συνολικό πλάτος δεσμών: 4cm, μήκος αλυσίδας (με άγκιστρο): 15cm, ρυθμιζόμενη περιφέρεια: 18cm-26cm.

Δείτε επίσης

BegMe Black Edition Vegan Leather Premium Collar & Leash DreamLove
€ 29,80   € 21,48
XPlay Lucious Black Wrist Cuffs
€ 29,90
Hog Tie Set Essentials by Loving Joy
€ 26,90
Neck & Wrist Restraint by Sportsheets
€ 74,90   € 64,90
Silky Sashes Black by Sportsheets
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή