Silicone Wrist Buckle Cuffs by Pornhub

€ 42,90 € 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5235
Είδος BDSM
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Pornhub
Barcode 5032264449191
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Με εκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως, το Pornhub είναι το πλέον αναγνωρισμένο και δημοφιλές porn site παγκοσμίως. Το επόμενο βήμα ήταν απλά θέμα χρόνου και η επίσημη συλλογή “Pornhub” είναι πλέον γεγονός. Σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη ερωτική ικανοποίηση, η αποκλειστική σειρά περιλαμβάνει sex toys υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας και "virtual reality" εμπειρίας, για άντρες, γυναίκες και ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέους σεξουαλικούς ορίζοντες.

Οι μανσέτες καρπού PornHub “Wrist Buckle Cuffs" είναι ένα εξαιρετικό ερωτικό αξεσουάρ, ιδανικό για τους ενθουσιώδεις παίκτες της BDSM σκηνής. Διαθέτουν σύστημα ασφάλισης πόρπης 6 οπών, καθώς και άγκιστρα πολλαπλών χρήσεων, τα οποία συνδέουν τους δακτυλίους D σε κάθε μανσέτα, περιορίζοντας κάθε περαιτέρω κίνηση του υποτακτικού σας.

Η πόρπη μπορεί, επίσης, να κλειδωθεί μέσα από την προεξοχή με ένα λουκέτο, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών του. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, οι μανσέτες είναι ιδιαίτερα μαλακές και άνετες, κατάλληλες για πολύωρη χρήση, ενώ παράλληλα είναι και εξαιρετικά ανθεκτικές και σταθερές, ακόμη και όταν το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά! Καθαρίζονται πολύ εύκολα με ένα μαλακό πανί.

Προσοχή! Δεν είναι αδιάβροχες. Δεν περιέχουν φθαλίνες. One size.

Δείτε επίσης

Edge Lined Leather Hand Restraints by Sportsheets
€ 79,70   € 67,80
Bondage Rope Red 10m by Hidden Desire
€ 19,80
Cotton Bondage Rope Black 10m by Loving Joy
€ 16,80
All Time Favorites Love Rope 10m Black by Dream Toys
€ 16,90   € 12,87
Sexy Slave Kit by Sportsheets
€ 47,90
Επιστροφή στην κορυφή