'You Are Mine' Metal Handcuffs by Fifty Shades of Grey

€ 36,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5864
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες / BDSM
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819688
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Υλικό Αλουμίνιο
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
"Βγάζει ένα μεταλλικό ζευγάρι χειροπέδες από το κάτω συρτάρι. Χειροπέδες! Το άγγιγμά του μου προκαλεί ένα ευχάριστο, ερεθιστικό τρέμουλο. Τον ακούω να κινείται αργά προς την άλλη πλευρά, παίρνει τον δεξί μου καρπό και τον δένει. Τραβάω αβοήθητη τις χειροπέδες, πλημμυρισμένη από τις αισθήσεις” – Ana Steele.

Πάρτε τον έλεγχο του παιχνιδιού και υποτάξτε ολοκληρωτικά τον εραστή σας με τις πανέμορφες μεταλλικές χειροπέδες για τους καρπούς You Are All Mine Metal Handcuffs από την σειρά Fifty Shades of Grey.
Κατασκευασμένες από ανθεκτικό μέταλλο, οι χειροπέδες είναι σχεδιασμένες για να συγκρατούν με ασφάλεια τους καρπούς κατά τη διάρκεια των ερωτικών σας περιπτύξεων, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενες σε πολλά μεγέθη, διαθέτουν κλειδιά, καθώς και μοχλό ταχείας απελευθέρωσης για αίσθηση απόλυτης ασφάλειας.

Ένα πανέμορφο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή. Ένας πραγματικός φόρος τιμής στην αγαπημένη σας ερωτική τριλογία. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα εμπειρίας Ιδανικές και ως αποκριάτικο αξεσουάρ.
Στην βάση τους υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο της δημοφιλούς συλλογής. Μετά τη χρήση τοποθετήστε τις στην όμορφη σακούλα αποθήκευσης που θα βρείτε στη συσκευασία.

Δείτε επίσης

Radiant Handcuffs Glow in the Dark Orange by Dream Toys
€ 28,90   € 19,95
Radiant Handcuffs Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 28,90   € 19,98
Vegan Leather Handcuffs Black Fetish Submissive DreamLove
€ 26,90   € 22,90
Bound to Please Furry Plush Wrist Cuffs Red Loving Joy
€ 16,85
Blaze Luxury Fetish Handcuffs Purple/Black by Dream Toys
€ 28,90   € 22,33
Επιστροφή στην κορυφή