Blaze Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys

€ 28,90 € 22,26


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6950
Είδος BDSM / Wrist Restraints - Χειροπέδες
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632670520
Υλικό Neoprene
Χρώμα Μαύρo
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
Ανακαλύψτε στη μαγεία του fetish και απολαύστε kinky παιχνίδια υποταγής / κυριαρχίας με τις νέες, υπέροχες χειροπέδες από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Οι χειροπέδες είναι κατασκευασμένες από νεοπρένιο, υλικό πολύ μαλακό και παράλληλα εξαιρετικά ανθεκτικό, κατάλληλο για δυνατό παιχνίδι, ενώ στο εσωτερικό τους διαθέτουν απαλή επένδυση για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και τραυματισμούς. Ασφαλίζουν μέσω κομψών, μεταλλικών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας απόλυτα ακινητοποιημένο, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής. Επίσης, μπορούν να συνενωθούν και μεταξύ τους μέσω μίας μικρής μαύρης αλυσίδας με άγκιστρο, η οποία μπορεί και να αφαιρεθεί προκειμένου να συνδέσετε στις χειροπέδες όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα must have αξεσουάρ για απολαυστικές restraint εμπειρίες, το οποίο θα σας ενθουσιάσει με την σκληρή, σκοτεινή μα και ιδιαίτερα κομψή του εμφάνιση και την άψογη λειτουργικότητά του.
Υλικά: νεοπρένιο, PU και μέταλλο. Δεν περιέχουν νικέλιο.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Δείτε επίσης

Blaze Deluxe Bondage Rope Red 5m Dream Toys
€ 14,90   € 13,90
Quilted Collar & Leash by X-Play
€ 29,70
Blaze Deluxe Collar Body Restraint by Dream Toys
€ 41,90   € 37,80
Red Bondage Kit by Toyz4Lovers
€ 34,90   € 28,90
Midnight Lace Bit Gag by Sportsheets
€ 25,90
Επιστροφή στην κορυφή