Blaze Diamond Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys

€ 26,90 € 19,94


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7723
Είδος BDSM / Wrist Restraints - Χειροπέδες
Υλικό PVC / PU / Iron
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101809
Χρώμα Μαύρo
Προσθέστε το απαραίτητο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή και γευτείτε αμαρτωλές βραδιές ακολασίας με τις υπέροχες Diamond Handcuffs τις νέες, κομψές χειροπέδες από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένες από καπιτονέ τεχνητό δέρμα με ανάγλυφα σχέδια που θυμίζουν μικρά διαμάντια και επενδυμένες εσωτερικά από απαλή και συνάμα εξαιρετικά ανθεκτική, φιλική προς το υγρό στοιχείο, επίστρωση από νεοπρένιο, ιδανική για πολύωρη χρήση χωρίς τραυματισμούς και κοκκινίλες, οι χειροπέδες θα προσθέσουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας και αισθησιασμού στα παιχνίδια σας. Ασφαλίζουν μέσω κομψών, μεταλλικών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας απόλυτα ακινητοποιημένο, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής. Μπορούν είτε να συνενωθούν μεταξύ τους μέσω των δύο άγκιστρων που διαθέτουν είτε να συνδέσετε πάνω τους όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα must have αξεσουάρ για απολαυστικές restraint εμπειρίες, το οποίο θα σας ενθουσιάσει με την wild and elegant εμφάνιση και την άψογη λειτουργικότητα.
Υλικά: νεοπρένιο, PU, PVC και μέταλλο. Δεν περιέχουν νικέλιο.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια υποταγής /κυριαρχίας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

5 Piece Hog Tie & Cuff Set by Sportsheets
€ 74,90   € 66,90
Door Jam Cuffs by Loving Joy
€ 24,90
Metal Handcuffs by Guilty Pleasures
€ 22,90   € 17,88
Tweezers Silver with chain by Taboom
€ 14,90   € 13,90
Nubuck Brown Slim Leather Collar by Loving Joy
€ 28,90   € 25,90
Επιστροφή στην κορυφή