Radiant Handcuffs Glow in the Dark Orange by Dream Toys

€ 28,90 € 19,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8360
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102608
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Πορτοκαλί
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.

“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!
Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει.

Απολαύστε μοναδικά παιχνίδια υποταγής και εξουσίας με τον/την σύντροφο σας με την βοήθεια των υπέροχων Handcuffs, των νέων μανσετών για τους καρπούς με εφέ λάμψης, από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.

Οι χειροπέδες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα faux, με ιδιαίτερα μαλακή, εσωτερική επένδυση από νεοπρένιο για άνετη πολύωρη χρήση, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς. Ασφαλίζουν πλήρως μέσω μίας ρυθμιζόμενης, μεταλλικής αγκράφας και προσαρμόζονται άψογα στις επιθυμητές κάθε φορά διαστάσεις. Μία αλυσίδα 10cm αποσπώμενη από τη μία πλευρά με γαντζάκι, διακοσμημένη με χρυσές, μεταλλικές λεπτομέρειες ενώνει, μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο μανσέτες μεταξύ τους, για πλήρη ακινητοποίηση. Στους δακτυλίους μπορείτε να προσαρτήσετε και άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής σας για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Μεταλλικό υλικό χωρίς νικέλιο. Σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα.
Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Furry Handcuffs Red Loving Joy
€ 11,90
Luxurious Handcuffs Red by Guilty Pleasure
€ 28,90   € 26,90
Blaze Elite Handcuffs White by Dream Toys
€ 28,90   € 24,78
Blaze Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys
€ 28,90   € 22,26
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή