Vegan Leather Handcuffs Black Fetish Submissive DreamLove

€ 26,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9064
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565924973
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Μαύρo
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
Απολαύστε “κολασμένες” εμπειρίες Fetish διασκέδασης τις υπέροχες Handcuffs τις νέες, κομψές χειροπέδες από την Fetish Submissive.

Κατασκευασμένες από άριστης ποιότητας τεχνητό δέρμα και πλαισιωμένες από απαλή και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτική, φιλική προς το υγρό στοιχείο επένδυση από νεοπρένιο, ιδανική για πολύωρη χρήση χωρίς αποκαλυπτικά σημάδια, τραυματισμούς και κοκκινίλες, οι χειροπέδες θα προσθέσουν μία νότα πολυτέλειας και αισθησιασμού στα παιχνίδια σας. Ασφαλίζουν μέσω κομψών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον “υποτακτικό” σας απόλυτα ακινητοποιημένο, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής. Επίσης, μπορούν να συνενωθούν και μεταξύ τους μέσω μίας μικρής μαύρης αλυσίδας με άγκιστρο, η οποία μπορεί και να αφαιρεθεί προκειμένου να συνδέσετε στις χειροπέδες όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα premium, must have αξεσουάρ για απολαυστικές restraint εμπειρίες, το οποίο θα σας ενθουσιάσει με την σκοτεινή μα και ιδιαίτερα κομψή και πολυτελή εμφάνιση και την άψογη λειτουργικότητά του.
Δεν περιέχουν νικέλιο.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια υποταγής /κυριαρχίας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Black Silky Rope 2x1.80m by Sportsheets
€ 22,90   € 19,80
Blaze Elite Handcuffs Red by Dream Toys
€ 28,90   € 23,88
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Vegan Leather Neoprene Lining Handcuffs Black Coquette Fantasy DreamLove
€ 22,90   € 18,50
Anodized Cuffs Black by Pipedream
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή