Blaze Croco Luxury Fetish Black Blindfold by Dream Toys

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7504
Είδος Blindfolds
Μήκος 23,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101052
Υλικό Neoprene
Ανακαλύψτε τη fetish πλευρά του εαυτού σας με την υπέροχη Blindfold τη νέα, ξεχωριστή μάσκα από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Κομψή και φινετσάτη, κατασκευασμένη από γυαλιστερό μαύρο υλικό (τύπου δέρμα), με ανάγλυφα κροκό σχέδια, η μάσκα ξεχωρίζει για τη μοναδική της σχεδίαση και την ξεχωριστή της υφή. Στο εσωτερικό της είναι επενδεδυμένη με μαλακό νεοπρένιο για άνετη πολύωρη χρήση χωρίς αποκαλυπτικά σημάδια και ερεθισμούς.

Με έντονο κόψιμο στη θέση της μύτης για άψογή εφαρμογή και ελαστικό ιμάντα που κλείνει γύρω από το κεφάλι για τέλεια ρύθμιση στο επιθυμητό κάθε φορά μέγεθος, η ξεχωριστή αυτή μάσκα θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.
Ένα μέγεθος εφαρμόζει στους περισσότερους.
Υλικά: νεοπρένιο, PU και PVC.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί

Ένα must have αξεσουάρ που πρέπει να διαθέτει στη συλλογή του κάθε λάτρης του fetish. Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Blaze Diamond Luxury Fetish Black Eye Mask Dream Toys
€ 12,75
Black Blindfold by Obsessive
€ 6,80
Satin Blindfold Red by Sportsheets
€ 11,90   € 10,10
Nubuck Brown Leather Blindfold by Loving Joy
€ 16,90
Soft Blindfold Pink by Sportsheets
€ 9,90   € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή