Coquette Chic Desire Lace Mask Black by DreamLove

€ 13,95


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8284
Είδος Μάσκες
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8435565912772
Προσθέστε μία νότα μυστηρίου και σαγήνης στις εμφανίσεις σας και κλέψτε τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή Lace Mask την υπέροχη, δαντελένια μάσκα από την πολυτελή συλλογή Coquette Chic Desire.

Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας ημιδιαφανές υλικό, το οποίο επιτρέπει στο φως να περάσει αμυδρά, μόλις την φορέσετε γύρω από το πρόσωπό σας θα νιώσετε πραγματικά σαγηνευτική. Και όσο η όρασή σας θα μειώνεται, τόσο οι υπόλοιπες αισθήσεις σας θα αυξάνονται, ώσπου όλα θα μοιάζουν διαφορετικά… οι κοφτές ανάσες, τα λαχανιάσματα, τα χάδια, τα βογκητά. Μία ανεπανάληπτη έκρηξη των αισθήσεων θα σας συνεπάρει και τίποτε δεν θα είναι πια προβλέψιμο!
Εξαιρετικό αξεσουάρ και για τον αποκριάτικο χορό. Ιδανικό δώρο για τη φίλη σας!

Η εταιρία Coquette Chic Desire ενώνοντας τις οπαδούς της #luxury #pleasure #life #harmony φιλοσοφίας, απευθύνεται στη μοντέρνα, ευρωπαία γυναίκα του 21ου αιώνα, ένα σύμβολο σεξουαλικής απελευθέρωσης, ευημερίας, σταθερότητας και κομψότητας, προσφέροντας πολυτελή ερωτικά αξεσουάρ κατάλληλα για κάθε περίσταση… γιατί όλα συνδέονται με τη σεξουαλική ευτυχία και την εσωτερική ηρεμία.

Δείτε επίσης

Dalila Mask by Bijoux Indiscrets
€ 16,90   € 13,55
Hand Crafted Mask/Choker Coquette Chic Desire by DreamLove
€ 12,48
Cat Mask Black by Taboom
€ 24,90   € 22,70
OhMama! Fleur De Lis Eye Mask Grey DreamLove
€ 13,90   € 10,88
Masquerade Mask by Sportsheets
€ 12,80
Επιστροφή στην κορυφή