Bondage Rope Twin Pack by Fifty Shades of Grey

€ 28,90 € 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4753
Είδος BDSM
Υλικό Σατέν
Μήκος 5 meters × 2
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060057879061
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Αφεθείτε στην s/m πλευρά του εαυτού σας και εξερευνήστε τις bondage φαντασιώσεις σας με το Restrain Me Fifty Shades Rope Twin Pack, ένα εξαιρετικό σετ δύο απαλών σχοινιών για να δέσετε εσάς και τον σύντροφό σας, ιδανικό για παιχνίδια κυριαρχίας/υποταγής, το οποίο θα ικανοποιήσει απόλυτα τόσο τους νεοεισερχόμενους, όσο και τους έμπειρους bondage players.

Το ερωτικό παιχνίδι με τα σχοινιά θα σας ανοίξει έναν υπέροχο κόσμο πειραματισμού και εξερεύνησης, το οποίο θα εξελίξει περαιτέρω τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες. Ξεκινήστε με απλά δεσίματα των καρπών και των αστραγάλων. Βάλτε τους κανόνες, για το ποιος θα είναι ο κυρίαρχος και ποιος ο υποτακτικός - οι ρόλοι μπορούν, αν το επιθυμείτε, να εναλλάσσονται – και διασκεδάστε με την καρδιά σας.

Διευρύνετε την γκάμα των restraint παιχνιδιών σας, μαθαίνοντας την τέχνη του shibari, μιας Ιαπωνικής πρακτικής ερωτικού δεσίματος, με την χρήση αρκετών κομματιών σχοινιού, φτιαγμένου από φυτικές ίνες, η οποία ξεκίνησε ως πρακτική αιχμαλωσίας από τους σαμουράι, 500 περίπου χρόνια πριν, και στην πορεία μετεξελίχτηκε σε μορφή ερωτικής τέχνης (μέσω performance, φωτογραφιών και κυρίως, του κινηματογράφου). Στο παραδοσιακό shibari δεν υπήρχαν κόμποι (θεωρούνταν ποινικό αδίκημα). Το «θύμα» ακινητοποιούνταν με περιελίξεις σχοινιών, το τέλος των οποίων έπρεπε να είναι ελεύθερο.

Τα σχοινιά είναι ιδιαίτερα γερά και ανθεκτικά, και στα άκρα τους διαθέτουν μεταλλικό κάλυμμα, για να διατηρούνται ανέπαφα.
Το σετ περιλαμβάνει ένα μαύρο και ένα κόκκινο σχοινί, μήκους 5 μέτρα έκαστο.

Δείτε επίσης

Beginner's Bondage Kit Red (8 Piece) by Loving Joy
€ 48,90   € 43,90
Polsiere Cuffs Belt Red Toyz4Lovers
€ 14,90   € 10,90
Sexy Slave Kit by Sportsheets
€ 47,90
Headband with Cat Ears Coquette Chic Desire Black DreamLove
€ 26,90   € 20,80
Cumfy Cuffs by Pipedream
€ 27,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή