'At My Mercy' Chained Nipple Clamps by Fifty Shades of Grey

€ 26,90 € 23,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5066
Είδος Στολίδια Σώματος
Μήκος 48,00 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060462633920
Προέλευση United Kingdom
"Ο Κριστιάν απελευθερώνει τον πρώτο και στη συνέχεια τον επόμενο σφιγκτήρα, κάνοντας τις θηλές μου να τραγουδούν σε ένα ρυθμό γλυκιάς, οδυνηρά γλυκιάς αίσθησης".- Anastasia Steele

Για εσάς που επιθυμείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον συναρπαστικό κόσμο της BDSM διασκέδασης, να εξερευνήσετε νέα πεδία διασκέδασης και να πειραματιστείτε με ένα μεθυστικό κράμα ευχαρίστησης και πόνου, το Beaded Chain Nipple Clamps, At my Mercy, μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades Darker, είναι αναμφίβολα το κατάλληλο, ερωτικό αξεσουάρ.

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας με το εξαιρετικό αυτό κόσμημα και νοιώστε πιο ποθητή από ποτέ! Παγιδέψτε τις θηλές σας ανάμεσα στους σφικτήρες και ρυθμίσετε την ένταση της πίεσης ανάλογα με τη διάθεσή σας. Οι σφιγκτήρες είναι καλυμμένοι με καουτσούκ, προκειμένου να αποσοβείται η πιθανότητα τραυματισμού ή/και εκδορών της επιδερμίδας, ενώ συνδέονται μεταξύ τους με μια κομψή ασημένια αλυσίδα, το άγγιγμα της οποίας πάνω στο γυμνό σας δέρμα θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας. Επιπλέον, στις δύο άκρες της αλυσίδας είναι τοποθετημένες χάντρες για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση, οι οποίες χαρίζουν στο ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ μία νότα πολυτέλειας.

Κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλές, υποαλλεργικό nikelfree μέταλλο, το Beaded Chain Nipple Clamps, At my Mercy, μπορεί επιπλέον να θερμανθεί ή να ψυχθεί πριν από τη χρήση για απολαυστικά παιχνίδια θερμοκρασίας.
Συνοδεύεται από σατέν τσάντα αποθήκευσης με λογότυπο Fifty Shades Darker.
Εγκεκριμένο από τον συγγραφέα της τριλογίας Fifty Shades of Grey E L James.

Δείτε επίσης

Punk Bitch Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Flash Heart Glitter Pasties by Bijoux Indiscrets
€ 14,90
Bullnose Nipple Clamps by Calexotics
€ 15,90   € 13,83
Sexperiments Nipple Clips by Sportsheets
€ 19,70
Playful Tassels Nipple Clamps Silver by Calexotics
€ 19,80   € 16,80
Επιστροφή στην κορυφή