Just Sensation Beaded Clitoral Clamp by Fifty Shades of Grey

€ 19,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5067
Είδος Στολίδια Σώματος
Μήκος 9,70 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060462633944
Βάρος 15 gr
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
"Θεέ και Κύριε! Η αίσθηση είναι εξαιρετική! Ωμή, επώδυνη, απολαυστική... Ω, τσιμπάει!" - Anastasia Steele

Η κλειτορίδα διαθέτει περισσότερες από 8.000 νευρικές απολήξεις, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται στις άκρες της. Το μοναδικό Just Sensation Beaded Clitoral Clamp, μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades Darker εστιάζοντας ακριβώς εκεί που πρέπει, τονώνει μοναδικά το ευαίσθητο αυτό όργανο και σας χαρίζει αυξημένη διέγερση και… τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σας.

Πανέμορφος, ελαφρύς (ζυγίζει μόνο 15g) και ευέλικτος, ο σφιγκτήρας κλειτορίδας τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα και παραμένει απόλυτα σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καλύψτε τον με μία μικρή ποσότητα λιπαντικού και “σπρώξτε” τον στη σωστή θέση. Μόλις τον τοποθετήσετε, ηδονικά τσιμπήματα θα κατακλύσουν το κορμί σας, καθώς ο σφιγκτήρας θα πιέζει την κλειτορίδα σας και οι χάντρες με τις οποίες είναι εξοπλισμένος θα γαργαλούν και θα “πειράζουν” ολόκληρη την ευαίσθητη περιοχή του αιδοίου.

Ιδανικός για τις νεοεισερχόμενες παίκτριες στον κόσμο της BDSM διασκέδασης, οι οποίες επιθυμούν να πειραματιστούν σε καινούρια, λίγο πιο ακραία παιχνίδια. Κατάλληλος για forplay, solo & partner play.

Κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλές, υποαλλεργικό nikelfree μέταλλο, ο Just Sensation Beaded Clitoral Clamp μπορεί επιπλέον να θερμανθεί ή να ψυχθεί πριν από τη χρήση για απολαυστικά παιχνίδια θερμοκρασίας.
Συνοδεύεται από σατέν τσάντα αποθήκευσης με λογότυπο Fifty Shades Darker.
Εγκεκριμένο από τον συγγραφέα της τριλογίας Fifty Shades of Grey E L James.

Δείτε επίσης

Flash Star Glitter Pasties by Bijoux Indiscrets
€ 14,90
Nipple Clamps & Chain by Loving Joy
€ 17,90
Flamboyant Black Silver by Bijoux Indiscrets
€ 15,80
Nipple Teasers by ToyJoy
€ 6,90   € 5,76
Naughty Pin Up Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή