Flash Heart Glitter Pasties by Bijoux Indiscrets

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6547
Είδος Στολίδια Σώματος
Προέλευση Spain
Barcode 8436562010294
Εταιρεία Bijoux Indiscrets
Διαστάσεις One Size
Αποκαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό και αναγκάστε τον να υποκύψει στις σούπερ δυνάμεις σας χαρίζοντάς του το αισθησιακότερο ερωτικό στριπτίζ της ζωής του με τα υπέροχα διακοσμητικά καλύμματα θηλής Flash Heart Black από την πολυτελή συλλογή Indisecrets της εταιρίας Bijoux.

Τα Flash Heart Black, σε σχήμα καρδιάς, είναι λαμπερά κομψά και υπέροχα στολίδια για το σώμα και μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στα ερωτικά σας ραντεβού, αλλά και την ημέρα μέσα από τα ρούχα σας, στη δουλειά, στη βόλτα, στο ταξίδι. Τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας και αφήστε την φαντασία των αρσενικών να οργιάζει…

Τα διακοσμητικά είναι επαναχρησιμοποιούμενα, εφόσον αφαιρείτε τα αυτοκόλλητα με προσοχή και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα μεγέθη στήθους. Διαθέτουν αυτοκόλλητη βάση σιλικόνης, η οποία δεν ερεθίζει το δέρμα Εφαρμόζονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα άνετα στη χρήση. Χρησιμοποιήστε τα και σε όποιο άλλο μέρος του σώματός σας επιθυμείτε.

Η συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι.
Πλάτος: 7,7cm - Ύψος: 6,5cm.

H Flash, η νέα body glam art συλλογή από τη Bijoux, έχει αντλήσει έμπνευση από τα κόμικς στις Η.Π.Α. αλλά και από τα διασημότερα καμπαρέ σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί για τις μοντέρνες superwomen, οι οποίες αποτελούν έναν απόλυτο στρατό γοητείας και αποπλάνησης!!

Δείτε επίσης

Bullnose Nipple Clamps by Calexotics
€ 15,90   € 13,83
Playful Tassels Nipple Clamps Gold by Calexotics
€ 19,80
Nipple Clamps & Chain by Loving Joy
€ 17,90
Flamboyant Black Silver by Bijoux Indiscrets
€ 15,80
Flash Cross Glitter Pasties Indiscrets Bijoux
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή