Gold Chain Nipple Clamps 37cm by Pipedream

€ 19,80 € 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6551
Είδος Στολίδια Σώματος
Προέλευση U.S.A
Μήκος 37,00 cm
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912340457
Υλικό Μέταλλο
Αφεθείτε στην απόλαυση του ηδονικού πόνου και βιώστε έντονες στιγμές διέγερσης με το εξαιρετικό Gold Chain Nipple Clamps, το νέο, υπέροχο σετ σφικτήρων για τις θηλές από τη συλλογή Fetish Fantasy Gold.

Κομψοί και λαμπεροί, με μοναδική ποιότητα και πρωτότυπη σχεδίαση, οι ξεχωριστοί αυτοί σφικτήρες θα προσθέσουν μία πολυτελή νότα στα fetish παιχνίδια σας. Κατασκευασμένοι από ισχυρό κράμα μετάλλου και επικαλυμμένοι με απαλό καουτσούκ για μεγαλύτερη άνεση και αποφυγή τραυματισμών, οι σφικτήρες διαθέτουν επιπλέον, ρυθμιστή πίεσης για έλεγχο της έντασης του πόνου και μία υπέροχη χρυσή αλυσίδα για αύξηση της αίσθησης. Τοποθετήστε τους στις θηλές σας, ρυθμίστε την πίεση με τις βίδες που θα βρείτε στο πλάι και νοιώστε τον πόνο και την ηδονή να σας κατακλύζουν σε κάθε σας κίνηση, όλο και πιο έντονα, όλο και πιο διεγερτικά. Η άριστη ποιότητα της κατασκευής τους εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια.

Οι Gold Chain Nipple Clamps είναι ιδανικοί τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους πιο έμπειρους fetish players και μπορούν να συνοδεύσουν υπέροχα όλα τα προκαταρκτικά…και όχι μόνο των μοντέρνων ζευγαριών.

Η αλυσίδα έχει μήκος 36.8cm, είναι άριστης ποιότητας, δεν σκουριάζει και δεν περιέχει νικέλιο.

Δείτε επίσης

Flat Nipple Screw by Guilty Pleasures
€ 14,90   € 12,73
Mimi Niiple Cover Silver by Bijoux Indiscrets
€ 12,90
Ruby Black Nipple Clips by Sportsheets
€ 27,90   € 24,50
Naughty Pin Up Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Nipple Clamps & Chain by Loving Joy
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή