'Please Sir' Flogger 38cm by Fifty Shades of Grey

€ 32,90 € 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4682
Είδος Floggers
Μήκος 38,00 cm
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819534
Προέλευση United Kingdom
"Θα χρησιμοποιήσω αυτό. Δεν θα πονέσει, αλλά θα κάνει το δέρμα σου πολύ ευαίσθητο.", ψιθύριζε ο Christian Grey στην αγαπημένη του, ξεσηκώνοντας ταυτόχρονα τις αισθήσεις των απανταχού θαυμαστών του.

Μαύρο και ασημί μεταλλικό, το “Please Sir” είναι ένα δερμάτινο μαστίγιο που ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά bondage αντικείμενα, ως ένα εξαιρετικά “premium” αξεσουάρ. Ένα μοντέρνο και στιλάτο Flogger που εντείνει το ερωτικό παιχνίδι και ξυπνά τις πιο τολμηρές και μύχιες φαντασιώσεις.
Γαργαλήστε, χαϊδέψτε ή τιμωρήστε τον σύντροφό σας με τα δεκάδες μεταξένια φύλλα του κομψού αυτού flogger και βάλτε φωτιά στην ερωτική σας ζωή. 48 ασημί μεταλλικές λωρίδες που τρεμοπαίζουν σε αρμονία με κάθε κίνηση προκαλώντας αναρίθμητα ρίγη ευχαρίστησης. Ξεκινήστε το παιχνίδι σας με ήπια και απαλά χτυπήματα, και όταν νοιώσετε έτοιμοι, δοκιμάστε πιο έντονες συγκινήσεις.

Με συνολικό μήκος μόλις 38cm, το μίνι αυτό Flogger θα διεγείρει έντεχνα όλα τα σημεία του σώματός σας. Ιδανικό για ζευγάρια αλλά και αρχάριους, το “Please Sir” αποθηκεύεται εύκολα, ενώ είναι κατάλληλο και για ταξίδια. Συνδυάστε το με χειροπέδες και μάσκα και εμπλουτίστε περαιτέρω το παιχνίδι σας. Είναι κατασκευασμένο από faux δέρμα, PU και μικρά μεταλλικά στοιχεία.

Μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Grey και εγκεκριμένο από τον συγγραφέα E L James, το “Please Sir” είναι το ιδανικό ερωτικό δώρο για τους οπαδούς της τριλογίας.

Δείτε επίσης

Vegan Leather Flogger Small Black Taboom
€ 23,90   € 19,86
Renegade Black Flogger 40cm by NS Novelties
€ 22,90   € 19,87
Radiant Glow in the Dark Flogger Green by Dream Toys
€ 26,90   € 20,00
Blaze Flogger Black/Red by Dream Toys
€ 14,88
Vegan Leather Flogger Fetish Submissive DreamLove
€ 22,90   € 16,45
Επιστροφή στην κορυφή