Nubuck Black Leather Paddle with Brass Stud Details by Loving Joy

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5406
Είδος Spankers
Υλικό Δέρμα
Εταιρεία Loving Joy
Μήκος 27,00 cm
Barcode 5060211962578
Προέλευση United Kingdom
Μετά την επιτυχημένη πορεία της συλλογής fetish παιχνιδιών BOUND, η εταιρία Net 1on1 κυκλοφορεί τη νέα σειρά BDSM παιχνιδιών με την επωνυμία Bound Noir, η οποία συνδυάζει το παραδοσιακό χρώμα της φετίχ σκηνής, το μαύρο, με όμορφες λεπτομέρειες από ορείχαλκο, οι οποίες προσδίδουν στα παιχνίδια μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και κομψότητας.

Εξερευνήστε την άγρια πλευρά του εαυτού σας και βάλτε φωτιά στην ερωτική σας ζωή με το εξαιρετικό Bound Noir Nubuck Leather Paddle with Brass Stud Details, το must have αξεσουάρ κάθε ορκισμένου λάτρη του spanking play.

Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και διακοσμημένο με καρφιά από ορείχαλκο, το Paddle είναι ικανό στη θέασή του και μόνο να τρομάξει και τον πιο τολμηρό spanker. Με διπλή όψη, για παιχνίδι διαβαθμισμένης έντασης, το Paddle θα ενθουσιάσει με τις ποικίλες δυνατότητές του τόσο τους αρχάριους όσο και τους πιο έμπειρες παίκτες. Είτε χρησιμοποιείτε την δερμάτινη, ομαλή πλευρά του για ένα χαλαρό ζέσταμα, είτε την πιο τσουχτερή πλευρά του με το σκληρότερο φινίρισμα και τα τρουκς, το Paddle θα χαρίσει στον εραστή σας ανεπανάληπτες στιγμές πόνου και ηδονής, ενώ ο ιμάντας καρπού θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα και έλεγχο στα χτυπήματα.

Με το πρώτο χτύπημα, οι αισθήσεις σας θα χτυπήσουν κόκκινο, ενώ η εναλλαγή των διαφορετικών υφών του δέρματος στην επιδερμίδα του εραστή σας θα διεγείρει με ακρίβεια τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματός του. Ρίξτε τον στα γόνατα και “περιποιηθείτε” τον αναλόγως! Ξεκινήστε με απαλά και ήπια, κοφτά χτυπήματα και σταδιακά κλιμακώστε την ένταση του παιχνιδιού μέχρι να τον δείτε να παρακαλάει για…έλεος. Αφήστε το σημάδι σας στο σώμα του και κάντε τον σκλάβο σας για πάντα!

Συνολικό μήκος χωρίς τον ιμάντα: 26,8 cm
Μήκος λαβής: 13,2cm περίπου.
Επιφάνεια Paddle: 13 x 13.6cm

Προσθέστε μια νότα επαγγελματισμού στα BDSM παιχνίδια σας με την εξαιρετική bondage συλλογή Bound Noir. Συμπληρώστε τη συλλογή σας με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς:

Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy

Nubuck Black Leather O-Ring Choker by Loving Joy

Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy

Δείτε επίσης

Leather Impression Paddle Hearts by Sportsheets
€ 46,90   € 39,75
Darkness Fetish Round Paddle Black DreamLove
€ 14,90   € 11,87
Darkness Fetish Heart Paddle Black DreamLove
€ 17,90   € 15,80
Bound to You Large Paddle Fifty Shades of Grey
€ 44,90
Vegan Leather Paddle Red by Taboom
€ 23,85
Επιστροφή στην κορυφή