Blaze Diamond Paddle Black Dream Toys

€ 19,66


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7724
Είδος Spankers
Μήκος 32,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101854
Υλικό Neoprene
Τιμωρήστε τον άτακτο εραστή σας για την ανυπακοή του και διδάξτε του την αξία του σεβασμού και της υποταγής με το υπέροχο Diamond Paddle από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό και κομψό, το Diamond Paddle είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας τεχνητό δέρμα. Η μία του πλευρά έχει καπιτονέ ανάγλυφη υφή με σχέδια που θυμίζουν μικρά διαμάντια, για έξτρα νότα πολυτέλειας, ενώ η άλλη έχει λεία και ομαλή υφή για απολαυστική εναλλαγή των αισθήσεων κατά τη διάρκεια της χρήσης. Επιπλέον, διαθέτει σταθερή και εύχρηστη λαβή για στοχευμένη δράση και ασφαλές, σίγουρο κράτημα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές και είναι αρκετά σκληρό και ανθεκτικό ώστε να αντέχει και σε πολύ δυνατά χτυπήματα. Να το χρησιμοποιείτε με σύνεση και προσοχή!

Ρίξτε τον εραστή σας στο κρεβάτι και “τιμωρήστε” τον αυστηρά για τις αταξίες του! Ξεκινήστε με ήπια, κοφτά χτυπήματα και σταδιακά κλιμακώστε την ένταση του παιχνιδιού μέχρι να τον δείτε να “λιώνει” από πόνο και να παρακαλάει για συγχώρεση.

Ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Ένα πραγματικό must have αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή κάθε ορκισμένου οπαδού του spanking.

Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Two Strap Spanking Paddle Black by Loving Joy
€ 14,90
BegMe Black Edition Vegan Leather Paddle Red DreamLove
€ 18,90
Sinful Black Paddle 31cm by NS Novelties
€ 22,90   € 18,90
Renegade Black Paddle 32cm by NS Novelties
€ 28,90   € 25,90
Darkness Black Spanker 47cm DremLove
€ 16,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή