Radiant Glow in the Dark Flogger Orange by Dream Toys

€ 26,90 € 22,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8361
Είδος Floggers
Μήκος 44,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102660
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.

“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο, πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!
Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει.

Πραγματοποιήστε τις πιο εκκεντρικές σας φαντασιώσεις με την βοήθεια του υπέροχου Flogger, του νέου ξεχωριστού μαστίγιου με εφέ λάμψης, από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.
Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα faux, με ουρές μήκους 30cm., δυνατή, στιβαρή λαβή για στοχευμένα χτυπήματα και βολικό κορδόνι καρπού φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, για άνετο, σταθερό κράτημα, το μαστίγιο είναι ιδανικό για όλα τα στιλ παιχνιδιού.

Ανιχνεύστε το σώμα του εραστή σας μετακινώντας απαλά τις ουρίτσες ώστε να του δημιουργήσετε την απαραίτητη προσμονή και κατόπιν κατεβάστε τις με δύναμη για να τον κάνετε να σπαρταρά από πόθο και λαγνεία! Δοκιμάστε τώρα να αλλάξετε ρόλους. Γίνετε εσείς ο σκλάβος και αφεθείτε στις ορέξεις του αφέντη σας! Θα εκπλαγείτε με τις επιλογές ανοίγονται μπροστά σας.
Σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα.

Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Tasseled Flogger Black by Guilty Pleasure
€ 16,90
Blaze Elite Flogger Red by Dream Toys
€ 19,80   € 14,90
BegMe Premium Flogger Red DreamLove
€ 19,80   € 16,80
Blaze Luxury Fetish Flogger Black by Dream Toys
€ 16,80
Large Vegan Leather Flogger Red by Taboom
€ 27,90   € 25,80
Επιστροφή στην κορυφή