Pleasure Wheel Scandal by Calexotics

€ 22,90 € 17,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7799
Είδος BDSM
Μήκος 18,50 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770093516
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Μαύρo
Εξερευνήστε την fetish πλευρά του εαυτού σας και αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με τον υπέροχο Pleasure Wheel, τον νέο kinky τροχό από την κομψή συλλογή Scandal.

Αν και αρχικά αναπτύχθηκε ως ιατρική συσκευή από τον Dr. Robert Wartenberg για τη δοκιμή νευρολογικών αντιδράσεων, σήμερα ο τροχός Wartenberg αποτελεί ένα ξεχωριστό BDSM toy, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για medical fetish παιχνίδια αισθήσεων.

Κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου βαρέως τύπου, χωρίς νικέλιο, το Pleasure Wheel προκαλεί στη θέα του και μόνο…πραγματική ανατριχίλα. Στην κορυφή διαθέτει "αγκαθωτή" ροδέλα 22 ακτινών, η οποία προσφέρει μια λεπτή αίσθηση τσιμπήματος, ενώ η στιβαρή λαβή του, καλυμμένη με ραβδώσεις, παρέχει απόλυτα σταθερό κράτημα.

Ασκώντας μικρή πίεση και κινώντας τον τροχό σιγά επάνω στη επιδερμίδα, νιώθει κανείς ελαφριά τσιμπήματα. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου πόνος και δεν αποτυπώνονται σημάδια στο δέρμα. Αν η πίεση είναι πιο έντονη οι αντιδράσεις θα είναι… ανάλογες. Γι αυτό η σύστασή μας είναι: "απολαύστε υπεύθυνα"!!!

Το Pleasure Wheel είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Βάλτε το κάτω από ζεστό νερό ή μέσα στο ψυγείο και αυτό θα πάρει την θερμοκρασία που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας κάθε φορά και άλλη αίσθηση. Συνδυάστε το και με άλλα ερωτικά αξεσουάρ για ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.
Μήκος: 18,5 cm, πλάτος: 3,2 cm

Δείτε επίσης

Vegan Leather Collar Coquette Chic Desire Black by DreamLove
€ 34,90   € 32,70
BegMe Black Edition Vegan Leather Premium Collar & Leash DreamLove
€ 29,80   € 21,48
Hog Tie Set Essentials by Loving Joy
€ 26,90
Lust Bondage Purple Wrist Cuffs by NS Novelties
€ 32,80
Nubuck Brown Leather Wrist Restraints by Loving Joy
€ 48,80   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή