Oh my Rabbit Vibrator by Fifty Shades of Grey

€ 114,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5800
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 25,50 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Barcode 5060462633074
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
"Το συναίσθημα είναι τόσο εξαίσιο, αυτό ακριβώς που περίμενα μετά από όλα τα πειράγματα του... Ω, η πληρότητα, αυτό το συναίσθημα ... αναστενάζω και ανασηκώνω την πλάτη μου από το τραπέζι”. - Anastasia Steele
Γνωρίστε τον αμαρτωλό μα και σαγηνευτικό κόσμο των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι και γίνετε κομμάτι των τολμηρών φαντασιώσεων του Mr. Grey με τον Oh My, τον εξαιρετικό Rabbit δονητή από την παγκοσμίου φήμης συλλογή Fifty Shades of Darker.

Το εργονομικό του σχήμα συνδυάζει ένα στιβαρό, δυναμικό άξονα με όμορφες καμπυλώσεις για βαθιά και ισχυρή διέγερση του σημείου G και ένα μικρότερο εξωτερικό στέλεχος με αυτάκια κουνελιού για αναζωογονητικό και ευχάριστο μασάζ στην κλειτορίδα. Επιλέξτε μία από τις δύο λειτουργίες ή αν είστε πιο απαιτητικές… και τις δύο ταυτόχρονα και βιώστε ανεπανάληπτους, εκρηκτικούς οργασμούς. Ο δονητής διαθέτει διπλό κινητήρα, έναν για τον κάθε άξονα, με 12 ταχύτητες και 8 λειτουργίες δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ είναι πλήρως επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB για να μη μείνετε ποτέ από μπαταρία!

Κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς πόρους, λάτεξ και φθαλικές ενώσεις, ο Oh My θα σας χαρίσει μεταξένια υφή και αίσθηση, ενώ ο ευφάνταστος σχεδιασμός του και οι τέλειες αναλογίες του θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, όποιο και αν είναι το επίπεδο της εμπειρίας σας. Ο δονητής είναι αδιάβροχος για τολμηρές σκανταλιές και στο νερό…Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και μετά από κάθε χρήση μην ξεχνάτε να τον πλένετε με χλιαρό νερό και σαπούνι. Καλή σας απόλαυση.

Μια ειδική λειτουργία κλειδώματος ταξιδιού διασφαλίζει ότι το κουνέλι σας δεν θα ενεργοποιηθεί τυχαία αν χτυπηθεί. Στη συσκευασία θα βρείτε μια όμορφη θήκη αποθήκευσης, καθώς και το USB καλώδιο.
Ο Oh My Αποτελεί μέρος της επίσημης συλλογής των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι .Η επίσημη συλλογή ευχαρίστησης που εγκρίθηκε από τον συγγραφέα E L James.

Συνολικό μήκος: 25,5cm, μήκος διείσδυσης: 15,2cm, διάμετρος: 3,8cm

Δείτε επίσης

Prestige Alexia Rabbit Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 66,90   € 63,86
10 Functions Magic Wand Vibrator Black by Loving Joy
€ 42,90
Duo Thruster Rabbit Pink Vibes of Love by Dream Toys
€ 97,80   € 88,90
Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Dinky Jimmy K. Duo Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 82,90   € 71,90
Επιστροφή στην κορυφή