Caresse Ardore Rabbit Vibrator 19cm by ToyJoy

€ 75,90 € 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6874
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221485991
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προσθέστε ζεστασιά στην προσωπική σας διασκέδαση με τον μοναδικό Ardore, τον υπέροχο, θερμαινόμενο Rabbit Vibrator από την μοντέρνα σειρά Caresse της εταιρίας ToyJoy.
Κομψός, αισθησιακός και σέξι ο Ardore θα σας γοητεύσει με τα μοναδικά και αξεπέραστα προσόντα του.
Ο ευέλικτος σχεδιασμός του με τις λάγνες, λαχταριστές καμπύλες, άριστα μελετημένες ώστε να αγκαλιάζουν τέλεια τα οικεία σημεία σας διεγείροντας ταυτόχρονα το κολπικό κανάλι, το G-spot και την κλειτορίδα, σε συνδυασμό με τους δύο ισχυρούς, μα αθόρυβους κινητήρες, εφοδιασμένους με 4 προγράμματα δόνησης και 3 κλίμακες έντασης, τη βελούδινα απαλή, ομαλή και λεία επιφάνεια και πάνω απ΄όλα το καινοτόμο σύστημα εσωτερικής θέρμανσης, σχεδιασμένο να προσφέρει απαράμιλλη ευχαρίστηση, θα σας ταξιδέψουν στον παράδεισο της ηδονής χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες κορυφώσεις.

Τρία απαλά κουμπιά στη βάση του toy φροντίζουν για την εύκολη και άνετη λειτουργία του. Μέσω αυτών μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε άμεσα τον δονητή, να επιλέξετε το πρόγραμμα της αρεσκείας σας, και να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία μεταξύ 2 επιλογών (38°C. και 42°C).

Ο Ardore είναι κατασκευασμένος από μαλακή, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, μεταξένια σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά, και ABS πλαστικό, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ενώ είναι και αδιάβροχος για να χαίρεστε τα πλούσια προσόντα του και στο μπάνιο ή το ντους!

Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε τον δονητή με ζεστό νερό ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner, στεγνώστε τον καλά και αποθηκεύστε τον ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σιλικόνης. Για καλύτερη αίσθηση να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.

Στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τον μοναδικό Ardore σε ένα υπέροχο, girly ροζ, το ιδανικό χρώμα για τα ζωηρά και λίγο άτακτα κορίτσια!. Απολαύστε τον!

Συνολικό μήκος : 19cm., Μήκος κεφαλής (ένθετο μέρος) : 11cm., Διάμετρος: 4cm (στο ευρύτερο σημείο), Μήκος κλειτοριδικού στελέχους: 5cm.

Δείτε επίσης

EveryGirl Rabbit Vibrator 18cm Black by Rocks-Off
€ 82,90
Dinky Jimmy K. Duo Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 82,90   € 71,90
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 66,44
10 Functions Magic Wand Vibrator Black by Loving Joy
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή