Rithual Shushu Clitoral Stimulator 2.0 New Generation Black by DreamLove

€ 48,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8212
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8435565909444
Αφήστε την ενέργεια να ταξιδέψει σε ολόκληρη τη σπονδυλική σας στήλη ξεκινώντας από την κλειτορίδα σας και να φτάσει ανεμπόδιστα στη νιρβάνα της με τον υπέροχο Ritual, τον νέο κλειτοριδικό δονητή /διεγέρτη από την εταιρία Shushu.

Η avant-garde σχεδίαση και η υψηλή, καινοτόμος τεχνολογία σε συνδυασμό με τον κόσμο του μυστικισμού στην υπηρεσία της ενίσχυσης της κλειτοριδικής κορύφωσης.
Αναρρόφηση και ενεργητικοί παλμοί που διεγείρουν την κλειτορίδα χωρίς να την αγγίζουν απελευθερώνουν το τσάκρα του συναισθήματος και της σεξουαλικότητας προκαλώντας ανείπωτη ευχαρίστηση και αναπάντεχες οργασμικές εκρήξεις.
Τρία (3) μοτίβα δόνησης και τέσσερα (4) επίπεδα έντασης βρίσκονται στη διάθεσή σας για να τα εξερευνήσετε.

Το Ritual είναι κατασκευασμένο από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα υγιεινή και φιλική προς το δέρμα. Είναι ευέλικτο, εργονομικό και εύκολο στη χρήση (δυνατότητα χρήσης με το ένα χέρι). Επιπλέον, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται), ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού.

Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Δοκιμασμένο από 20 επαγγελματίες στον τομέα της ερωτικής απόλαυσης, οι οποίες εγγυώνται την 100%αποτελεσματικότητά του.
Σύμφωνα με τις αρχές της Kundalini η ενέργεια είναι κάτι που πρέπει να ρέει ελεύθερα, χωρίς εμπόδια. Η ύπαρξη όμως ενεργειακών εμποδίων είναι κάτι κοινό στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Στο σεξουαλικό επίπεδο των γυναικών τα εμπόδια αυτά μεταφράζονται σε δυσκολίες στην επίτευξη οργασμού.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τη δημιουργία της εταιρίας "Shushu". Η προσπάθεια ενίσχυσης των συχνοτήτων απόλυτης απόλαυσης. Το σήμα της είναι εμπνευσμένο από το δεύτερο τσάκρα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων για την ευχαρίστηση. Έχει πορτοκαλί χρώμα και σχήμα λουλουδιού με 6 μύτες.

Η γιόγκα kundalini ήταν η πρώτη γιόγκα που δημιουργήθηκε, και η οποία δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να μετακινήσει τη δική του ενέργεια μέσα στο σώμα του, βοηθώντας το να ενισχύσει το νευρικό του σύστημα και να μεταμορφώσει τη ζωή του.

Δείτε επίσης

Classic Bullet Purple by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
Revel Vera Clitoral Air Pulse Stimulator Pink by NS Novelties
€ 46,70
Single Speed Silver Bullet Vibrator 8.80cm by Loving Joy
€ 12,90
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή