Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy

€ 74,40 € 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9074
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 5060211965517
Προέλευση United Kingdom
Παραδοθείτε στην ηδονή της ταυτόχρονης διέγερσης και απολαύστε ανεπανάληπτες, συγκλονιστικές κορυφώσεις με τον υπέροχο Fuze τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή για ζευγάρια με χειριστήριο από την εταιρία Loving Joy.

Ο πολυτελής και καινοτόμος αυτός δονητής έχει σχεδιαστεί για να φοριέται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, παρέχοντας ισχυρές δονήσεις και στους δύο συντρόφους. Η λεπτή του σχεδίαση και το ευέλικτο, εργονομικό σχήμα C τού επιτρέπουν να εισχωρεί εύκολα στον κόλπο χωρίς να τον τραυματίζει, ενώ παράλληλα τον καθιστούν τέλειο για την ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου, του σημείου g, αλλά και του πέους, αφού τα δύο ισχυρά μοτέρ που βρίσκονται στα άκρα του έχουν την ικανότητα να διαχέουν δυνατούς κραδασμούς στα “επίμαχα σημεία”, αλλά και στο αντρικό μόριο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σόλο απόλαυση με το ένα άκρο να διεγείρει την κλειτορίδα και το άλλο να κάνει μασάζ στο σημείο G. Στα ατού του και το δυναμικό μοτέρ του, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης, προσφέροντάς αισθήσεις που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση και επιθυμία σας, είτε αναζητάτε απαλές, ήπιες δονήσεις είτε ισχυρές συναρπαστικές απολαύσεις.
Ελέγχεται εύκολα μέσω του ασύρματου χειριστηρίου του.

Ο Fuze είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Είναι αδιάβροχος για παιχνίδια και στο ντους και είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται).

Μετά τη χρήση να τον πλένετε με ζεστό νερό και σαπούνι.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Δείτε επίσης

Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
Επιστροφή στην κορυφή