Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers

€ 49,90 € 45,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7538
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 18,50 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8053629698082
Απολαύστε βαθιές, λάγνες διεισδύσεις με τον Wave grip small, τον νέο, υπέροχο G -spot δονητή από την μοντέρνα συλλογή Handy της εταιρείας Toyz4lovers.

Κομψός, διακριτικός και σέξι, με σούπερ αισθησιακές αναλογίες και ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ χρώμα, ο Wave grip small διαθέτει ένα στητό, ελαφρά κυρτό κορμό με στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση και άμεση εύρεση του σημείου G και ένα προκλητικό, σέξι εξόγκωμα για τόνωση του κολπικού καναλιού και της κλειτορίδας, χαρακτηριστικά, τα οποία υπόσχονται να σας χαρίσουν ανεπανάληπτους οργασμούς. Στη βάση του, ένα χρυσό δαχτυλίδι με άνοιγμα, τον καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο και εύκολο στο κράτημα. Ιδανικός για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο των ερωτικών βοηθημάτων. Κατάλληλος και για τη διέγερση του προστάτη.

Ο δονητής διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά σχετικά αθόρυβο κινητήρα εφοδιασμένο με 5 ξεχωριστές ταχύτητες και 10 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω τριών έξυπνων κουμπιών για να επιλέγετε αυτή που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Είναι κατασκευασμένος από απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι απολύτως αδιάβροχος για σέξι παιχνίδια και στο νερό! Συμβατός με λιπαντικά νερού. Να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια σας πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ειδικό toy cleaner.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva οι λάτρεις των χορταστικότερων μεγεθών μπορούν να προμηθευτούν το μεγαλύτερο αδελφάκι του, τον Wave grip large, για αληθινά hard core εμπειρίες.
Μήκος: 18,5cm. Μήκος Διείσδυσης: 12cm. Μέση Διάμετρος: 3.2cm

Δείτε επίσης

Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
Επιστροφή στην κορυφή