Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy

€ 38,90 € 33,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7777
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221823359
Εξερευνήστε τις απολαύσεις της κολπικής διέγερσης με τον υπέροχο Bird of Paradise, τον νέο XL δονητή για το μαγικό σημείο G και… όχι μόνο, από την μοντέρνα συλλογή Happiness της εταιρίας Toy Joy.

Η αισθησιακή του σιλουέτα με τον στιβαρό, γεμάτο καμπύλες άξονα και την έντονη, βολβοειδή κεφαλή, ειδικά σχεδιασμένη να στοχεύει τα γλυκά σας σημεία με θεϊκή ακρίβεια, σε συνδυασμό με την λεία, απαλή υφή και την ομαλή, χωρίς ενοχλητικές ραφές επιφάνεια, θα σας ενθουσιάσουν, καθώς το ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ του ενισχυμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα (4 λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες έντασης) θα σας εκτοξεύσουν στα ουράνια, χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις, τόσο στις ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό σας όσο και στα solo παιχνίδια σας.
Ιδανικός και για την τόνωση της κλειτορίδας, των θηλών, της βαλάνου του πέους, κ.α.

Ο δονητής είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση, καθώς ελέγχεται μέσω ενός και μόνο απλού κουμπιού στη βάση του. Είναι κατασκευασμένος από premium σιλικόνη και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Επιπλέον είναι επαναφορτιζόμενος μέσω παρεχόμενου USB καλωδίου για να μην ανησυχείτε για τις μπαταρίες, ενώ διαθέτει και προστασία από πιτσιλιές νερού για χρήση και στο ντους.

Να χρησιμοποιείται πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να καθαρίζεται προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Συνολικό μήκος: 18cm. Μήκος εισαγωγής: 16cm. Διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

Ivy Dahlia G Spot Purple Vibrator by ToyJoy
€ 64,90   € 57,90
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Επιστροφή στην κορυφή