Ivy Dahlia G Spot Purple Vibrator by ToyJoy

€ 64,90 € 57,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7541
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία ToyJoy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221826831
Αφεθείτε στο μεταξένιο άγγιγμα του υπέροχου Dahlia του νέου, ξεχωριστού G-spot δονητή από την πρωτοποριακή συλλογή IVY της εταιρίας TOYJOY και εκπληρώστε με τον πιο φυσικό τρόπο τις ερωτικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Μοντέρνος, μίνιμαλ και σέξι, με καινοτόμο σχεδίαση και άψογη λειτουργικότητα, ο δονητής Dahlia θα σας μαγέψει με τα μοναδικά του χαρίσματα. Το αισθησιακό του κορμί με τις σαγηνευτικές καμπύλες και την έντονη, βολβοειδή κεφαλή, ειδικά σχεδιασμένη να στοχεύει τα γλυκά σας σημεία, θα σας πάρει τα μυαλά, καθώς ο δυναμικός του κινητήρας, εφοδιασμένος με 9 ξεχωριστά μοτίβα δόνησης, πάλλεται μέσα σας χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτους οργασμούς. Με έξτρα λειτουργία δόνησης που κάνει την κεφαλή να κινείται μπρος και πίσω για εντονότερη διέγερση του σημείου g. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της κλειτορίδας, των θηλών ή της βαλάνου του πέους. Το κομψό του φινίρισμα τέλος, με το χρυσό δαχτυλίδι στη βάση του χαρίζει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Ο Dahlia είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική premium σιλικόνη, απαλή και ευχάριστη στην αφή, χωρίς φθαλικά και λάτεξ, ενώ διαθέτει λειτουργία Splash proof, η οποία τον προστατεύει από πιτσιλίσματα σταγόνων νερού. Διαθέτει εσωτερική μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Συνιστάται η χρήση του δονητή πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό για μέγιστη απόδοση, καθώς και η καθαριότητά του με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας
Μήκος δονητή: 23cm, Διάμετρος: 3,5cm

Δείτε επίσης

LouLou Flexible G-Spot Duo Vibrator Amour Red Dream Toys
€ 88,90
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
B Gee Classic Plus Purple 21cm by BSwish
€ 32,90
Mona 2 Cerise by Lelo
€ 158,90
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Επιστροφή στην κορυφή