LouLou Flexible G-Spot Duo Vibrator Amour Red Dream Toys

€ 88,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9127
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 21,80 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103728
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Amour της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που αναζητούν την απόλαυση των αισθήσεων. Το Amour είναι το καταφύγιό της αποπλάνησης, εκεί όπου οι επιθυμίες ζωντανεύουν, εκεί όπου κάθε γυναίκα μπορεί να αγκαλιάσει τον αισθησιασμό της και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της με πολυτελή και ενδυναμωτικό τρόπο.

Μία κορυφαία συλλογή από δελεαστικούς θησαυρούς φτιαγμένη να αφυπνίζει τις αισθήσεις και να πυροδοτεί μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Ανακαλύψτε τη και αφήστε την ηδονή να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευχαρίστηση.
Αφεθείτε στην απόλαυση της “καθολικής” ικανοποίησης με τον υπέροχο Loulou τον νέο Rabbit δονητή από την αισθησιακή σειρά Amour με την υπογραφή της Dream Toys.

Σέξι και προκλητικός, σε βαθύ κόκκινο, ο δονητής διαθέτει έναν απαλής υφής, στιβαρό, αλλά εύκαμπτο άξονα με σειρά πτυχώσεων στη ράχη του για ισχυρότερη διέγερση κατά την επαφή και κυρτό άκρο με έντονη κλίση προς τα μέσα για άνετη, κολπική διείσδυση, καθώς και ένα πολύ μικρότερο τμήμα, με απαλές ραβδώσεις, για ανεπανάληπτη τόνωση της κλειτορίδας.
Στα μεγάλα του ατού και τα δύο ισχυρά, ανεξάρτητα, σχεδόν αθόρυβα μοτέρ, ένα στον άξονα και ένα στον κλειτοριδικό διεγέρτη, εφοδιασμένα με 10 διαφορετικά προγράμματα - 5 μοτίβα δόνησης και 5 ταχύτητας - για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο, τα οποία ελέγχονται μέσω τριών έξυπνων κουμπιών για να επιλέγετε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και η εργονομική του βάση, σε σχήμα μπάλας, η οποία “μετατρέπεται” σε εξαιρετική λαβή για απόλυτα σταθερό κράτημα.

Ο Loulou είναι κατασκευασμένος από ασφαλή για το δέρμα, βελούδινα απαλή, λεία και ομαλή σιλικόνη άριστης ποιότητας και είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για να μην τον στερήστε ούτε στο μπάνιο. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση της απόλαυσης.

Καθαρίζεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Όταν είναι πλήρως φορτισμένος αποδίδει περίπου 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.
Περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Μήκος 21,8cm. Διάμετρος 4,1cm.

Δείτε επίσης

Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy
€ 38,90   € 33,90
B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Rithual Kama Remote Controlled Partner Stimulator Red DreamLove
€ 68,90   € 54,88
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Επιστροφή στην κορυφή