G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove

€ 34,80 € 27,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9151
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 13,20 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565929930
Χρώμα Μαύρo
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Dolce Vita σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Μία συλλογή αφιερωμένη στις γυναίκες που αγκαλιάζουν τη θηλυκή τους πλευρά!

Όλοι οι δονητές της συλλογής Dolce Vita είναι κομψοί, κατασκευασμένοι από μεταξένια απαλή σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις, υλικό το οποίο παίρνει γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματος, εύκαμπτοι γλιστρώντας όμορφα στις καμπύλες του κορμιού, ενώ διαθέτουν και νέας γενιάς κινητήρες αυξημένης ισχύος και αντοχής.

Απογειώστε την ερωτική σας ευχαρίστηση με τον υπέροχο Silicone Stimulator, τον νέο, επαναφορτιζόμενο G-Spot διεγέρτη από την κομψή συλλογή Dolce Vita και βιώστε συγκλονιστικές οργασμικές κορυφώσεις, όπως ποτέ ξανά.

Λιτός και σαγηνευτικός, σε κλασικό μαύρο χρώμα, με όμορφες, μεταλλικές λεπτομέρειες σε ροζ-χρυσό στη βάση του, λεία, ομαλή επιφάνεια χωρίς ενοχλητικές ραφές και στητό κορμό με ειδική καμπυλόγραμμη, κυρτή σχεδίαση στην άκρη του για απόλυτα στοχευμένη τόνωση του μαγικού σημείου G εσωτερικά, αλλά και των υπολοίπων ερωτογενών ζωνών εξωτερικά (κλειτορίδα, θηλές, βάλανο πέους, όσχεο), ο διεγέρτης, παρά το διακριτικό του μέγεθος, διαθέτει ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ (παράγει λιγότερο από 60 ντεσιμπέλ), εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, τα οποία ρυθμίζονται μέσω ενός απλού κουμπιού στη βάση του για μέγιστη ευκολία και άνεση στη χρήση.

Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, ακόμη και για τους αρχάριους χρήστες που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια, αλλά δεν το έχουν τολμήσει ακόμη. Κατάλληλος και για διέγερση του προστάτη.

Ο Silicone Stimulator είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας με μεταξένιο ματ φινίρισμα και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης. Διαθέτει αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να καθαρίζεται προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να τον παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας.

Πριν τον χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, πρέπει να τον φορτίσετε πλήρως.
Προσοχή! Η πρώτη φόρτιση μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ώρες.

Συνολικό Μήκος: 13,2cm Διάμετρος: 2,5cm

Δείτε επίσης

B Gee Classic Plus Black by BSwish
€ 36,90   € 32,90
Mona 2 Cerise by Lelo
€ 158,90
Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
The G Explorer Purple by Toyz4lovers
€ 14,90   € 12,90
Sparkling Eliza Bendable Vibrator Dream Toys
€ 58,90   € 49,75
Επιστροφή στην κορυφή