Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys

€ 67,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8760
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 7,70 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632676591
Απολαύστε μαγική, διπλή διέγερση με το υπέροχο Remote Panty G, τον νέο ισχυρό διεγέρτη για το σημείο G από την μοντέρνα συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Μοντέρνος και ελκυστικός, σε ζωηρό, ροζ χρώμα, με υπέροχες, σέξι καμπύλες ο Remote Panty G είναι μελετημένος να προσφέρει ταυτόχρονη τόνωση της κλειτορίδας, του κόλπου και του σημείου G, μεγιστοποιώντας την ηδονή και χαρίζοντας ονειρεμένες κορυφώσεις.. Επιπλέον, η καινοτόμος, πρωτοποριακή του σχεδίαση, παρέχει τη δυνατότητα να φοριέται κάτω από το εσώρουχο χαρίζοντας ανείπωτη ικανοποίηση, όποια στιγμή το επιθυμήσετε, όπου κι αν βρίσκεστε

Το κυρίως σώμα του σε σχήμα πέους, φιλοτεχνημένο χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες, είναι κυρτό και κεκλιμένο προς τα μέσα σαν ένας μικρός ανοιχτός γάντζος ώστε να παρέχει ευκολότερη πρόσβαση στο μαγικό G-spot, ενώ το στέλεχος που ακουμπά στην κλειτορίδα με τη λεία υφή και το πολύ ιδιαίτερο σχήμα, είναι μελετημένο να μεταδίδει τη δόνηση ακόμα και με την πιο απαλή επαφή. Η επάνω πλευρά του διεγέρτη διαθέτει σειρά πτυχώσεων για ακόμη πιο έντονη διέγερση.

Ο Panty G διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες, εφοδιασμένους με 9 διαφορετικά μοτίβα δόνησης για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας κραδασμών και ασύρματο τηλεχειριστήριο με εμβέλεια 10 μέτρων για παιχνίδια και εκτός κρεβατοκάμαρας,
Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.
Μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα από το τηλεχειριστήριο!

Ο διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή σιλικόνη. απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ το απλό και εύκολο στη χρήση χειριστήριο είναι φτιαγμένο από πλαστικό ABS. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB, το οποίο περιέχεται στη συσκευασία, ενώ είναι και είναι αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρόνος αναμονής 20 λεπτά
Μήκος: 7,7 cm Διάμετρος: 3,2 cm

Δείτε επίσης

Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Insatiable Desire G-spot Vibrator 10cm by Fifty Shades of Grey
€ 39,90   € 34,90
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Typhon G-Spot Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 84,90   € 68,90
Επιστροφή στην κορυφή