Typhon G-Spot Vibrator Midnight Magic Dream Toys

€ 84,90 € 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7686
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101861
Ανακαλύψτε χωρίς δυσκολία και τονώστε υπέροχα τα μαγικά hot spot σας με τον ξεχωριστό Typhon, τον νέο δονητή για το σημείο G από την αισθησιακή συλλογή Midnight Magic της εταιρίας Dream Toys.

Επιβλητικός, σαγηνευτικός και δυναμικός, σε πολυτελές μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες χρωμίου στη βάση του, ο Typhon θα σας ξετρελάνει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Η εργονομική σχεδίαση με το κυρτό, ελαφρά στρογγυλεμένο, μαλακό άκρο, τον στιβαρό και συνάμα εύκαμπτο κορμό, γεμάτο έντονες ραβδώσεις και το ιδιαίτερο V σχήμα στη βάση του άξονα, το οποίο λειτουργεί ως “άτυπος” διεγέρτης κλειτορίδας, αλλά και η άριστη ποιότητα και λειτουργικότητά του, τον καθιστούν ένα πραγματικό must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία ερωτική συλλογή.

Επιπλέον, ο Typhon είναι εφοδιασμένος με έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα με 7 προγράμματα δόνησης και 3 ταχύτητες, τα οποία θα “βασανίσουν” υπέροχα τα καυτά σημεία του κορμιού σας προσφέροντάς σας ανεπανάληπτες εμπειρίες απόλαυσης.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από υγρή σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία αφήνει υπέροχα βελούδινη αίσθηση στο δέρμα και συνιστάται για χρήση συνδυαστικά με λιπαντικά νερού. Είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση, κατάλληλος ακόμη και για τους αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με ασφάλεια με ερωτικά παιχνίδια.

Είναι 100% αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), οπότε μην διστάσετε να τον πάρετε μαζί σας στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Διάρκεια φόρτισης: 3 ώρες. Διάρκεια χρήσης: 60 λεπτά στην υψηλότερη ταχύτητα. Συνολικό μήκος: 23 cm, μήκος διείσδυσης: περίπου 12.50 cm, μέγιστη διάμετρος: 3.40 cm.

Δείτε επίσης

The G Explorer Purple by Toyz4lovers
€ 14,90   € 12,90
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Classic Chic 7 Function Vibrator 16cm by Calexotics
€ 25,90
Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
Nude Sierra G Spot Duo Vibrator Orange Dream Toys
€ 69,80
Επιστροφή στην κορυφή