Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator by Satisfyer

€ 58,90 € 53,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7877
Είδος G-Spot Δονητές / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Barcode 4061504044019
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Κυλήστε στα …βαθιά. Γνωρίστε τον ολοκαίνουργιο, καινοτόμο G- spot δονητή Rrrolling Explosion της εταιρίας Satisfyer και βιώστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης, όπως ποτέ ξανά!

Η λεία, κομψή, γεμάτη καμπυλώσεις σχεδίαση, σε συνδυασμό με το εργονομικό σχήμα, την ομαλή, βελούδινα απαλή υφή και τις άριστες επιδόσεις, καθιστούν τον Rrrolling Explosion ένα must-have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία ερωτική συλλογή.
Με κινητή μπίλια εσωτερικής διέγερσης, σοφά τοποθετημένη στο άκρο του, η οποία κινείται πάνω-κάτω διεγείροντας έντονα όχι μόνο το μαγικό σημείο G, αλλά και όλες τις ερωτογενείς περιοχές του κόλπου, ο δονητής θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες, βαθιές διεισδύσεις.

Εξοπλισμένος με 2 ισχυρά, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβα μοτέρ ανεξάρτητης λειτουργίας, 12 προγράμματα δυναμικής δόνησης και 7 ταχύτητες κύλισης, τα οποία ελέγχονται πανεύκολα από τον διαισθητικό πίνακα ελέγχου, ο Rrrolling Pleasure απευθύνεται αναμφίβολα στους…μυημένους της απόλαυσης.

Είναι κατασκευασμένος από μεταξένια απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου στην επιφάνεια και πολύ σταθερό ABS στον πυρήνα του και έχει 15 χρόνια εγγύηση. Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για να απολαμβάνετε τις άπειρες δυνατότητές του και στο νερό.

Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Για μια πιο αισθησιακή εμπειρία, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε πάντοτε αρκετή ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό.

Δείτε επίσης

Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
Prestige Natasha G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,90   € 54,55
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Flexing Tapping Power Vibe Purple by Dream Toys
€ 67,70
Mini G-Spot Vibrator Lavender Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή