Nude Sierra G Spot Duo Vibrator Orange Dream Toys

€ 69,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9129
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,10 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103704
Βιώστε τη νέα επανάσταση της απόλαυσης που σαρώνει τον κόσμο - την επανάσταση του γυμνού - με οδηγό τα ερωτικά παιχνίδια της premium συλλογής αισθησιακών απολαύσεων Nude που τώρα μπορείτε να αποκτήσετε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Τα προϊόντα της σειράς Nude είναι κάτι περισσότερο από απλά παιχνίδια, είναι οι πύλες προς την ευφορία και την απελευθέρωση. Πείτε αντίο σε οτιδήποτε λιγότερο από το εξαιρετικό, ξεγυμνωθείτε και απελευθερώστε τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την ευχαρίστηση!

Ξεκλειδώστε την πραγματική ουσία της ευχαρίστησης, και απολαύστε μαγικές στιγμές διπλής διέγερσης με τη βοήθεια του υπέροχου Sierra G-spot Duo Vibrator, του νέου διπλού δονητής από τη Nude.

Κομψός, αισθησιακός και σούπερ σέξι, με εργονομική σχεδίαση και άριστη τεχνολογική απόδοση, ο δονητής ξεχωρίζει τόσο για τον στιβαρό κορμό με την έντονα κεκλιμένη, ευρεία κεφαλή, μελετημένη να διεγείρει τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και το δυσεύρετο G-spot, όσο και για το καινοτόμου σχεδίασης μικρότερο στέλεχος, το οποίο χαϊδεύει τρυφερά την κλειτορίδα χαρίζοντάς σας εκρηκτικούς οργασμούς, αλλά και για τη βελούδινα απαλή, ομαλή και λεία υφή, η οποία θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες αισθήσεις. Στα ατού του και το δαχτυλίδι με άνοιγμα στη βάση του, το οποίο τον καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο και εύκολο στο κράτημα. Ιδανικός για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο των ερωτικών βοηθημάτων.

Ο Sierra είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι εξοπλισμένος με 7 ρυθμούς και 3 ταχύτητες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται εύκολα μέσω ενός μόνο κουμπιού. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση από μπαταρίες, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για να χαίρεστε τα πλούσια προσόντα του και στο μπάνιο ή το ντους.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να το απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Όταν είναι πλήρως φορτισμένος αποδίδει περίπου 1,5 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.
Σε υπέροχο αριστοκρατικό μπορντό χρώμα.
Μήκος: 20,1cm. Διάμετρος 3,8cm.

Δείτε επίσης

Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Cici Beauty No1 G-Spot Vibrator by DreamLove
€ 41,90
Επιστροφή στην κορυφή