Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove

€ 52,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9157
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8435565907389
Χρώμα Μαύρo
Παραδοθείτε στην απόλαυση της ταυτόχρονης διέγερσης και βιώστε συγκλονιστικές κορυφώσεις με τον υπέροχο We Love Couple Vibrator, τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή για ζευγάρια με χειριστήριο από την Brilly Glam.

Κομψός και σέξι, σε όμορφο μαύρο και ασημί χρώμα, ο We Love Couple διαθέτει ευέλικτη, καινοτόμο σχεδίαση, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διείσδυση δονητή και πέους, προσφέροντας μεγαλύτερη διέγερση και στους δύο ερωτικούς συντρόφους.

Το στενό, ελαφρά βολβοειδές άκρο, τοποθετείται στον κόλπο, αφήνοντας αρκετό χώρο για να διεισδύσει και το πέος, ενώ το πλατύτερο αγκαλιάζει την κλειτορίδα τονώνοντάς την απολαυστικά. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σόλο απόλαυση με το ένα άκρο να διεγείρει την κλειτορίδα και το άλλο να κάνει μασάζ στο σημείο G. Τέλος, μπορείτε να τον φορέσετε κάτω από τα αγαπημένα σας εσώρουχα και να απογειώσετε κάθε σας στιγμή είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε στη βόλτα, στην εκδρομή, είτε στο γραφείο!

Στο εσωτερικό του υπάρχει ισχυρός κινητήρας, εξοπλισμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και ταχύτητας για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο. Η ενεργοποίηση /απενεργοποίηση των προγραμμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον δονητή ή από το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Παραδώστε τον έλεγχο στον / στην σύντροφό σας και αφεθείτε στις ορέξεις του.

Ο We Love Couple είναι κατασκευασμένος από 100% υψηλής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα ενώ το χειριστήριο από άριστης ποιότητας ABS, ενώ είναι και αδιάβροχος για ατελείωτα παιχνίδια και στο νερό. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος με USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς διακοπές.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.

Διαθέτει χειριστήριο με φωτισμό LED
Διαστάσεις: 8cm x5cm.

Δείτε επίσης

Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Candice Charistmatic G Spot Vibrator by Dream Toys
€ 66,90
The G Explorer Purple by Toyz4lovers
€ 14,90   € 12,90
MilkShake Dance G-Spot LoveRabbit by ToyJoy
€ 38,73
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Επιστροφή στην κορυφή