Feathered Nipple Clamps by Sex & Michief

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4813
Είδος Στολίδια Σώματος
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Βάρος 62 gr
Barcode 646709100827
Σέξι, κομψοί και εκλεπτυσμένοι, οι σφιγκτήρες θηλών Feather Nipple Clamps από την εταιρία Sex & Mischief είναι το ιδανικό παιχνίδι για τους ενθουσιώδεις λάτρεις του fetish play που αρέσκονται να δοκιμάζουν νέες προκλήσεις.

Τονώστε και ζωντανέψτε τις θηλές σας, με τα ιδιαίτερα αυτά Nipple Clamps και βιώστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ένα ευχάριστο μείγμα ευχαρίστησης και πόνου. Τα κλιπ, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό μέταλλο και καλύπτονται από μαλακό, λαστιχένιο υλικό, για να μην τραυματίζουν τις θηλές, ενώ τα αισθησιακά μαλακά φτερά που ταλαντεύονται με κάθε σας κίνηση, στέλνουν απανωτά κύματα ηδονής στο σώμα σας, προκαλώντας σας ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Τα κλιπ ρυθμίζονται εύκολα, μέσω μίας βίδας στο πλάι των σφιγκτήρων, δινοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να πετύχετε την επιθυμητή πίεση στις θηλές ή σε όποιο άλλο σημείο του κορμιού σας επιθυμείτε. Από απαλά τσιμπήματα μέχρι δυνατά δαγκώματα, η επιλογή είναι δική σας.

Το Feather Nipple Clamps είναι κατάλληλο τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους προχωρημένους fetish players και των δύο φύλων. Δεν περιέχει νικέλιο.

Δείτε επίσης

Nipple Erectors by Guilty Pleasure
€ 12,90   € 10,78
Punk Bitch Tattoos by Adult Body Art
€ 12,90
Non Adjustable Clamps Beads Taboom
€ 14,90   € 12,78
Mimi Niiple Cover Red by Bijoux Indiscrets
€ 9,90
Ruby Black Nipple Clips by Sportsheets
€ 27,90   € 24,50
Επιστροφή στην κορυφή