Classic Chic 7 Function Vibrator 16cm by Calexotics

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5814
Είδος G-Spot Δονητές
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 2 × AA
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770057785
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά και τον εραστή σας και βάλτε φωτιά στις αισθήσεις σας με τον εξαιρετικό Fun Classic Chic G- Spot vibe, τον ξεχωριστό και ιδιαίτερα δυναμικό δονητή σημείου G από την California Exotics.

Εξαιρετικά κομψός και δυνατός, με απαλή και ομαλή επιφάνεια χωρίς ραφές ή ραβδώσεις, λείο, στιβαρό σώμα και καμπυλόγραμμη, ελαφρώς κυρτή άκρη για στοχευμένη τόνωση όλων των ευαίσθητων σημείων (κλειτορίδα, θηλές βάλανο), ο Fun Classic Chic διαθέτει ισχυρό κινητήρα με 7 λειτουργίες δόνησης, παλμού και κλιμάκωσης, οι οποίες ρυθμίζονται με ένα διακριτικό και κομψό πλήκτρο ελέγχου στη βάση του. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, ασφαλές για το σώμα ABS, υλικό απόλυτα υγιεινό χωρίς πόρους, απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις, επικαλυμμένο επιπλέον με PU επένδυση, η οποία προσδίδει στον δονητή απόλυτα φυσική αίσθηση. Είναι αδιάβροχος για ασφαλή ερωτική διασκέδαση και μέσα στο νερό, ενώ καθαρίζεται εύκολα με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Κατάλληλος και για παιχνίδια θερμοκρασίας.

Ξυπνήστε την ερωτική σας ζωή και χαρείτε μοναδικές στιγμές solo και duo απόλαυσης με τον Fun Classic Chic G- Spot vibe. Κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική διέγερση. Ιδανικός για αρχάριους και πιο έμπειρους παίκτες.
Μήκος: 18cm, διάμετρος: 3cm. Απαιτούνται 2 μπαταρίες "AA"

Να αφαιρείτε τις μπαταρίες μετά την χρήση. Να συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό για μεγαλύτερη απόλαυση.

Δείτε επίσης

Flux Silicone G-Spot Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 58,90
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
MilkShake Dance G-Spot LoveRabbit by ToyJoy
€ 38,73
Επιστροφή στην κορυφή