10 Function Purple Bullet Vibrator by Loving Joy

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6861
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,50 cm
Εταιρεία Loving Joy
Υλικό ABS Πλαστικό
Barcode 5060211963339
Τροφοδοσία 1 × AA
Μέγιστη διάμετρος 1,80 cm
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές διέγερσης και έντονες, συγκλονιστικές κορυφώσεις με τον μοναδικό 10 Function Bullet Vibrator Purple, με την υπογραφή της εταιρίας Loving Joy.

Κομψός και διακριτικός με ομαλή, μεταξένια υφή και ισχυρή μα συνάμα αθόρυβη λειτουργία δόνησης ο Bullet Purple, είναι εξοπλισμένος με μία εργονομικά σχεδιασμένη μυτερή άκρη, η οποία στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις ερωτογενείς σας ζώνες (κλειτορίδα, βάλανο, θηλές) και έναν μακρύτερο από το συνηθισμένο δυναμικό άξονα, ο οποίος φτάνει μέχρι τον κόλπο σας για επιπλέον εσωτερική τόνωση και υπέροχες, μοναδικές κορυφώσεις

Διαθέτει τρεις ταχύτητες και επτά ξεχωριστά μοτίβα δόνησης, τα οποία ελέγχονται εύκολα μέσω ενός κουμπιού push and go, το οποίο βρίσκεται στη βάση του mini bullet για να περιηγείστε με άνεση και ταχύτητα από το ένα επίπεδο στο άλλο.

Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό ABS, ο Bullet Purple μεταφέρεται εύκολα και διακριτικά για να τον έχετε πάντα μαζί σας στις βόλτες, τα ταξίδια, τις εκδρομές σας, είναι αδιάβροχος, για υγρά, καυτά παιχνίδια και στο ντους και πλένεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι. Για εντονότερες αισθήσεις, να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Κατάλληλος για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Απαιτείται μπαταρία 1 x AA (δεν περιλαμβάνεται)

Δείτε επίσης

Heart Vibe Coral Rose 5.0cm by Rianne S
€ 41,00
Glam Strong Bullet Vibrator Bordeaux by Dream Toys
€ 48,80   € 39,90
Discretion Vibrator 11cm Purple by Seven Creations
€ 16,90   € 13,80
Flirts Travel Mini Wand by Dream Toys
€ 42,90   € 37,88
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
Επιστροφή στην κορυφή