Wheel of Fortune Pink Vibes of Love Dream Toys

€ 53,90 € 44,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8759
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676652
Βιώστε αισθαντικές εμπειρίες έντονης κλειτοριδικής απόλαυσης με τον υπέροχο Clitoral Wheel of Fortune, τον νέο, διεγέρτη κλειτορίδας με περιστρεφόμενο τροχό από την νεανική συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Μικρός και διακριτικός, με καινοτόμο σχήμα και υπέροχο ροζ χρώμα, ο δονητής είναι σχεδιασμένος να ερεθίζει με ακρίβεια την περιοχή της κλειτορίδας, προσφέροντας απαράμιλλη ευχαρίστηση.
Στα μεγάλα του ατού, ο περιστρεφόμενος τροχός, εξοπλισμένος με 9 διαφορετικά μοτίβα περιστροφής και μικρές, καυτές γλωσσίτσες, οι οποίες γλείφουν ασταμάτητα το γλυκό σας σημείο μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, καθώς και οι δύο δυναμικοί κινητήρες του, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με 3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 6 διαφορετικούς ρυθμούς για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα.
Το στρογγυλεμένο κάτω άκρο του παιχνιδιού δονείται και αυτό και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση πολλαπλών ερωτογενών περιοχών, προσφέροντάς σας συνολική ευχαρίστηση.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από λεία, μαλακή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, καθώς μπορεί να ελεγχθεί με 2 μόνο κουμπιά. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικό φορτιστή USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), για να μην μένετε ποτέ στα μισά της απόλαυσης, ενώ είναι και αδιάβροχος για ξένοιαστο παιχνίδι στο νερό.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος: 14.5cm. Διάμετρος: 3,8cm.

Δείτε επίσης

10 Speed Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
OhMama! Textured Tip Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 19,61
Classic Mini Bullet 5.50cm Silver by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,90
Dual Love Air Pulse Vibrator Red by Satisfyer
€ 64,90
OHMama! Brush Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90
Επιστροφή στην κορυφή