10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver Loving Joy

€ 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9083
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211964466
Προέλευση United Kingdom
Αφεθείτε στη μαγεία της ηδονής και βιώστε έντονες στιγμές διέγερσης με τον υπέροχο 10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver, τον νέο επαναφορτιζόμενο δονητή τύπου σφαίρα με την υπογραφή της εταιρίας Loving Joy.

Λεπτός και διακριτικός, μα συνάμα εξαιρετικά ευέλικτος και ισχυρός, με ομαλή, βελούδινη υφή και αθόρυβη λειτουργία, ο Rechargeable Bullet Silver έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απολαυστικό και διεγερτικό μασάζ και συγκλονιστικές, μοναδικές κορυφώσεις. Η στρογγυλεμένη άκρη του ιδανική για στοχευμένη διέγερση επιτρέπει την άνετη διείσδυση στον κόλπο χαρίζοντάς σας απόλυτη ικανοποίηση, ακριβώς στα σημεία που την χρειάζεστε περισσότερο!

Εφοδιασμένος με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται πολύ εύκολα, μέσω ενός single touch push-button στη βάση του, ο Rechargeable Bullet Silver θα γίνει αναμφίβολα το πιο πολύτιμο sex toy της συλλογής σας.

Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό ABS, ο Rechargeable Bullet Silver μεταφέρεται εύκολα και διακριτικά για να τον έχετε πάντα μαζί σας στις βόλτες, τα ταξίδια, τις εκδρομές σας, είναι αδιάβροχος, για υγρά, καυτά παιχνίδια και στο ντους και πλένεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι. Για εντονότερες αισθήσεις, να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Κατάλληλος για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου usb.

Δείτε επίσης

3 Speed Power Bullet Extended Breeze Blue by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 91,90   € 85,90
10 Function Clitoral Suction Vibrator Pink by Loving Joy
€ 29,70
Classic Bullet Silver by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
Classic Clitoral Bullet 9cm Red by Toyz4Lovers
€ 9,50
Επιστροφή στην κορυφή