10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Black Loving Joy

€ 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9084
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211964473
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές διέγερσης και έντονες, συγκλονιστικές κορυφώσεις με τον μοναδικό 10 Funktion Rechargeable Bullet Vibrator Black, τον νέο επαναφορτιζόμενο δονητή τύπου σφαίρα με την υπογραφή της εταιρίας Loving Joy.

Κομψός και λιτός, με ομαλή, μεταξένια υφή και ισχυρή, αλλά διακριτική λειτουργία δόνησης, ο Rechargeable Bullet Black, διαθέτει στρογγυλεμένη άκρη, η οποία στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις ερωτογενείς σας ζώνες (κλειτορίδα, βάλανο, θηλές) ενώ παράλληλα καθιστά εύκολη τη διείσδυση στον κόλπο για μέγιστη εσωτερική τόνωση και μοναδικές κορυφώσεις
Στα ατού του και το ισχυρό μοτέρ του, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης και ταχύτητας, εύκολα ελεγχόμενα μέσω ενός single touch push-button στη βάση του, για να περιηγείστε με άνεση από το ένα στο άλλο.

Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό ABS, ο Rechargeable Bullet Black, μεταφέρεται εύκολα και διακριτικά για να τον έχετε πάντα μαζί σας στις βόλτες, τα ταξίδια, τις εκδρομές σας, είναι αδιάβροχος, για υγρά, καυτά παιχνίδια και στο ντους και πλένεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι. Για εντονότερες αισθήσεις, να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Κατάλληλος για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου usb.

Δείτε επίσης

Mia 2 Pink by Lelo
€ 88,90
Sweet Vibrations Bullet 5.50cm Black by Bijoux Indiscrets
€ 16,90
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
OhMama! Butterfly Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 17,90
Discretion Vibrator 11cm Purple by Seven Creations
€ 16,90   € 13,80
Επιστροφή στην κορυφή