Ina Wave Cerise by lelo

€ 175,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5486
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Προέλευση Sweden
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 7350075021237
Εταιρεία Lelo
Αφεθείτε στα κύματα της άνευ ορίων απόλαυσης και βιώστε κυματισμούς ατέρμονης ικανοποίησης με τον εξαιρετικό Ina Wave, τον νέο πανέμορφο δονητή της Lelo.

Πολυτέλεια, κομψότητα και εργονομία είναι κάποια μόνο από τα πλεονεκτήματα του καινοτόμου αυτού δονητή, ο οποίος αγκαλιάζει τέλεια τις εσωτερικές και εξωτερικές καμπύλες του σώματός σας και σας χαρίζει μέγιστη ικανοποίηση. Σχεδιασμένος για τη γυναίκα που επιθυμεί να φτάσει την ευχαρίστηση στα όριά της, ο ΙΝΑ Wave πάλλεται μέσα σας καθώς δονείται για να σας χαρίσει τους πιο ισχυρούς οργασμούς. Διαθέτει έναν στιβαρό, κεντρικό άξονα με ένα ελαφρά καμπυλόγραμμο, κωνικό κεφάλι για εύκολη και άνετη διείσδυση, ο οποίος μιμείται την αίσθηση των δακτύλων του εραστή σας καθώς ανυψώνεται και βυθίζεται στοχεύοντας το ευαίσθητο κολπικό τοίχωμα και το δυσεύρετο G –spot, καθώς και ένα μικρότερο κυρτό στέλεχος, το οποίο στοχεύει την κλειτορίδα σας κατακλύζοντάς τη με πανίσχυρες δονήσεις, προκαλώντας σας να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις ικανοποίησης.

Ο ΙΝΑ Wave διαθέτει δύο πανίσχυρα μοτέρ ανεξάρτητης λειτουργίας, με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης με ρυθμιζόμενη ένταση για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Πέντε εύχρηστα μπουτόν στο μπροστινό μεσαίο τμήμα του δονητή ελέγχουν τις λειτουργίες, καθώς και την ένταση. Κρατήστε πατημένο το κεντρικό κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε άμεσα την ευχαρίστηση. Ο Ina Wave είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ιατρικού τύπου σιλικόνη, υποαλλεργική και απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Συνδυάστε με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και μεγιστοποιήστε περαιτέρω την απόλαυση.

Όπως και οι προκάτοχοί του, ο Ina Wave διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Μία δίωρη φόρτιση στα 5.0V αρκεί για χρήση 2 περίπου ωρών, με χρόνο αναμονής 90 ημερών. Απλώς συνδέστε τον φορτιστή ακροδεκτών στη USB θύρα που βρίσκεται στην κάτω πλευρά της βάσης για να τον θέσετε σε λειτουργία. Ο δονητής είναι απόλυτα αδιάβροχος για ευχάριστα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Μπαταρία: Li-Ion 500mA 3.7, Συχνότητα: 100Hz, Μάξιμουμ επίπεδο θορύβου: <50dB, 1 χρόνο εγγύηση από την LELO, 10ετής εγγύηση ποιότητας.

Διαστάσεις: 6,1x 19,5cm, Μήκος Διείσδυσης: 11cm, Διάμετρος: 3,8cm.

Δείτε επίσης

Greedy Girl Rabbit G-Spot Vibrator Black by Fifty Shades of Grey
€ 118,90   € 108,70
Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Exciting Love Rabbit Vibrator Purple by ToyJoy
€ 68,90   € 59,80
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 67,90
Επιστροφή στην κορυφή