Rocking Bunny Vibes of Love by Dream Toys

€ 83,90 € 72,77


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6916
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632671688
Λικνιστείτε στον ρυθμό της απόλαυσης με τον υπέροχο Rocking Bunn, τον νέο Rabbit δονητή από την νεανική σειρά Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.
Ζωηρός, παιχνιδιάρικος και σέξι, σε φίνο, αριστοκρατικό μοβ με μεταξένια, απαλή υφή και πρωτοποριακή σχεδίαση και λειτουργία, ο Rocking Bunny θα καταστεί αναμφίβολα ο αγαπημένος σας σύντροφος στο συναρπαστικό ταξίδι της “σεξουαλικής αυτογνωσίας”.

Ο στιβαρός του άξονας με το καμπυλόγραμμο, στρογγυλεμένο, ελαφρά κυρτό κεφάλι για εύκολη και άνετη διείσδυση είναι σχεδιασμένος να πάλλεται και να δονείται μέσα σας μιμούμενος την αίσθηση του δακτύλου του εραστή σας καθώς ανυψώνεται και βυθίζεται στοχεύοντας τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις του κολπικού τοιχώματος και το δυσεύρετο G –spot, ενόσω το μικρότερο στέλεχος στοχεύει την κλειτορίδα σας κατακλύζοντάς τη με πανίσχυρα vibes και σας χαρίζει θυελλώδεις, ανεπανάληπτους οργασμούς.

Ο Rocking Bunny διαθέτει 2 δυναμικούς κινητήρες εφοδιασμένους με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και μία λειτουργία ταλάντωσης για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αισθησιακό μοτίβο. Είναι κατασκευασμένος, από φίνα, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, χωρίς φθαλικά και λάτεξ. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρόνος πλήρους φόρτισης: 1,5 ώρες. Χρόνος συνεχόμενου παιχνιδιού: 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως, η λυχνία παραμένει αναμμένη.

Πριν και μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τον δονητή με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Σκουπίστε προσεκτικά. Κατόπιν ψεκάστε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα απολυμαντικό σπρέι για ερωτικά παιχνίδια και αποθηκεύστε τον σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωριστά από τα υπόλοιπα toys της συλλογής σας. Για μεγιστοποίηση των αισθήσεων να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Διαστάσεις: 11 cm x 3,5 cm

Δείτε επίσης

Handy Rabbit Grip Hot Purple Toyz4Lovers
€ 54,90
Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 66,44
Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Ina Wave Cerise by lelo
€ 175,90
Επιστροφή στην κορυφή