Handy Rabbit Grip Hot Purple Toyz4Lovers

€ 54,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7540
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8053629698129
Η απόλαυση δεν ήταν ποτέ τόσο ... καυτή όσο με τη συμβολή του υπέροχου Handy Rabbit Grip hot, του νέου Rabbit δονητή από την μοντέρνα συλλογή Handy της εταιρείας Toyz4lovers.

Πολυτελής, κομψός και σέξι, με φίνο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα, ο δονητής είναι ιδανικός για ταυτόχρονη διπλή διέγερση. Διαθέτει έναν ιδιαίτερα δυναμικό και στιβαρό άξονα με μία σχετικά μεγάλη, εύκαμπτη, ωοειδή κεφαλή, η οποία εξυπηρετεί την άνετη διείσδυση και τον γρήγορο εντοπισμό και διέγερση του μαγικού g-spot και ένα μικρότερο, αλλά ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο στέλεχος, το οποίο στοχεύει την κλειτορίδα προσφέροντάς σας ονειρεμένους, μαγικούς οργασμούς. Το χρυσό δαχτυλίδι στη βάση του τον καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο και πρακτικό στη χρήση.

Ο δονητής διαθέτει επιπλέον, έναν ισχυρό, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 5 ξεχωριστές ταχύτητες και 10 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω τριών έξυπνων κουμπιών για να επιλέγετε αυτή που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ ξεχωριστή ευχαρίστηση προσφέρει και η λειτουργία θέρμανσης, η οποία μπορεί να φτάσει τη θερμοκρασία του δονητή έως τους 40 βαθμούς, ανεβάζοντας και την απόλαυση στα ύψη.

Ο Rabbit Grip hot είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη, ιατρικού τύπου, εξαιρετικά απαλή στην αφή, προσφέροντας μοναδική αίσθηση χαλαρότητας, ενώ είναι απολύτως αδιάβροχος για σέξι παιχνίδια και στο νερό! Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου, ενώ είναι συμβατός με λιπαντικά νερού.

Tip! Να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια σας πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ειδικό toy cleaner.

Μήκος: 19cm.. Μέση Διάμετρος: 3.3cm

Δείτε επίσης

Exciting Love Rabbit Vibrator Purple by ToyJoy
€ 68,90   € 59,80
Hera Red Evololution Double Rabbit by Dream Toys
€ 72,90   € 59,68
Elite Josephine G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,80   € 58,70
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Athena Rabbit with Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 117,80   € 94,80
Επιστροφή στην κορυφή