Hera Red Evololution Double Rabbit by Dream Toys

€ 72,90 € 59,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8112
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677345
Επαναστατήστε ενάντια στις συμβάσεις και βουτήξτε στον κόσμο των αμαρτωλών απολαύσεων με τον υπέροχο Hera, το νέο πολυεργαλείο από την καυτή συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys.

Σχεδιασμένος να παράσχει ταυτόχρονη κολπική και πρωκτική διέγερση σε έναν χρήστη ή ταυτόχρονη διέγερση σε δύο ερωτικούς συντρόφους, ο Hera θα σας ξετρελάνει με τα πολλά του χαρίσματα.

Μοντέρνος, κομψός και σέξι, σε έντονο κόκκινο χρώμα, ο δονητής διαθέτει έναν εύκαμπτο, ελαφρά κυρτό άξονα με λεία, μυτερή κορυφή για διέγερση του σημείου G, καθώς και δύο επιπλέον στελέχη, έναν κλειτοριδικό διεγέρτη με παιχνιδιάρικα αυτάκια για τόνωση του κρυμμένου μαργαριταριού σας και ένα πρωκτικό βύσμα με 6 γαργαλιστικές χάντρες διαφορετικού μεγέθους, για ηδονικές backdoor απολαύσεις.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του περιέχει δύο ισχυρούς, αλλά αθόρυβους κινητήρες, έναν στο στέλεχος rabbit, εφοδιασμένο με 3 λειτουργίες συνεχούς δόνησης και έναν στον κεντρικό άξονα, εξοπλισμένο με 3 ταχύτητες και 4 ρυθμούς δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά με ποιον συνδυασμό θέλετε να παίξετε.
Εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Ελέγχεται μέσω 3 απλών πλήκτρων ρύθμισης (on/off – δόνηση rabbit στελέχους– δόνηση άξονα).

Ο Hera είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη και πλαστικό ABS χωρίς φθαλικές ενώσεις και είναι επαναφορτιζόμενος με μαγνητικό USB για αποφυγή των ενοχλητικών διακοπών. Επίσης είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτηριακό σαπούνι.

Μήκος: 21 εκ. – Διάμετρος: 3.5 εκ
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες.
Χρόνος χρήσης σε πλήρη ισχύ: 1 ώρα.

Δείτε επίσης

Triton Rabiit Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 96,90   € 78,85
Alpheus Rabbit Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 108,90   € 89,80
Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 66,44
Επιστροφή στην κορυφή