Aphrodite Triple Rabbit Vibrator Pink by ToyJoy

€ 72,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8675
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8713221831767
Απολαύστε ένα μαγικό ταξίδι ευδαιμονίας και ερωτικού αισθησιασμού με την υπέροχη Aphrodite Triple Pleasure Vibe, τον νέο 3 σε 1 δονητή σε στυλ κουνελιού από την πολυτελή συλλογή Love Rabbit της εταιρίας ToyJoy Designer Edition.

Δυναμικός, άτακτος και απίστευτα σέξι, σε ζωηρό κοριτσίστικο ροζ, ο Aphrodite θα σας ενθουσιάσει με την ομαλή, λεία υφή, την άριστη λειτουργικότητά και την πρωτοποριακή του σχεδίαση.
Διαθέτει τρία διαφορετικού σχήματος στελέχη: έναν εύκαμπτο δονούμενο άξονα, σχεδιασμένο για την τόνωση του σημείου G, έναν μικρό διεγέρτη με αυτάκια για μασάζ της κλειτορίδας και ευχάριστες πρωκτικές χάντρες για τη διέγερση του P-spot.

Στα πλεονεκτήματά του και το εξοπλισμένο με 7 λειτουργίες παλμών και 5 ταχύτητες δόνησης ισχυρό σύστημα διπλού κινητήρα, μέσω του οποίου θα απολαύσετε έντονες στιγμές διέγερσης και εντυπωσιακά δυνατούς οργασμούς που θα σας αφήσουν χωρίς ανάσα.

Ο Aphrodite είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα απαλή και ευχάριστη στην αφή. Επίσης είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται), για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό.

Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Συνολικό μήκος: 21 cm, διάμετρος: 3.7 cm
Περιλαμβάνεται θήκη αποθήκευσης.

Δείτε επίσης

Cocky Rabbit Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 78,90
Caresse Ardore Rabbit Vibrator 19cm by ToyJoy
€ 75,90   € 68,90
EveryGirl Rabbit Vibrator 18cm Black by Rocks-Off
€ 82,90
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 67,90
Επιστροφή στην κορυφή