Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys

€ 106,90 € 85,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8807
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632677628
Ανακαλύψτε τη μαγεία της διπλής διέγερσης με τον ξεχωριστό Zephyros Thrusting Vibrator τον Rabbit δονητή με παλίνδρομη κίνηση από την θεϊκή συλλογή Goddess Collection της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και σέξι, σε υπέροχο μπλε σκούρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες χαρίζουν μία επιπλέον νότα πολυτέλειας, βελούδινη υφή, εργονομική σχεδίαση και υψηλή τεχνολογική απόδοση, ο δονητής διαθέτει στιβαρό, στητό κορμό, φιλοτεχνημένο με ανάγλυφες πτυχώσεις κοντά στο άνω άκρο του για έξτρα τόνωση, ελαφρά στρογγυλεμένο, καλοσχηματισμένο κεφάλι που μοιάζει με βάλανο πέους για εύκολη διείσδυση, και ένα μικρότερο στέλεχος με ένα ζευγάρι μαγικά αυτάκια, στραμμένα προς τα επάνω, τα οποία θα διεγείρουν μοναδικά την κλειτορίδα σας, στέλνοντάς σας στον έβδομο ουρανό.

Στα μεγάλα ατού του τα δύο ισχυρά μοτέρ του, εξοπλισμένα με 10 διαφορετικές λειτουργίες (3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικούς ρυθμούς) για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα τα οποία και δονούνται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Το πρώτο βρίσκεται στο επάνω τμήμα του κύριου άξονα για διέγερση των νευρικών απολήξεων του κολπικού καναλιού και του δυσεύρετου G-spot, και το δεύτερο στο κλειτοριδικό στέλεχος, καθώς και η λειτουργία κινούμενων κουκίδων, όπου κάθε κουκίδα κινείται με βάση το πρόγραμμα δόνησης που έχετε επιλέξει, προκαλώντας έντονους οργασμούς!

Ο Zephyros είναι κατασκευασμένος από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου απόλυτα ασφαλή για το σώμα και abs πλαστικό, είναι 100% αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), οπότε μην διστάσετε να τον πάρετε μαζί σας στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Εύκολος στη χρήση. Κατάλληλος ακόμη και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με σεξουαλικά παιχνίδια!

Χρόνος φόρτισης: 4 ώρες. Διάρκεια χρήσης: 60 λεπτά.
Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 23 cm, μήκος διείσδυσης: 14 cm διάμετρος: 3,7 cm.

Δείτε επίσης

EveryGirl Rabbit Vibrator 18cm Black by Rocks-Off
€ 82,90
Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Duo Thruster Rabbit Pink Vibes of Love by Dream Toys
€ 97,80   € 88,90
Hera Red Evololution Double Rabbit by Dream Toys
€ 72,90   € 59,68
Silk Intense Soft Silicone Rabbit by ToyJoy
€ 74,90   € 64,90
Επιστροφή στην κορυφή