Alpheus Rabbit Moving Beads Goddess Collection Dream Toys

€ 108,90 € 89,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8808
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632677611
Αυξήστε την ένταση της σεξουαλικής απόλαυσης και βιώστε μαγικές εμπειρίες διπλής διέγερσης με τον πανέμορφο Alpheus Rabbit Vibrator από την θεϊκή συλλογή Goddess Collection της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και δυναμικός, σε υπέροχο μπλε σκούρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες του προσδίδουν μία επιπλέον νότα πολυτέλειας, βελούδινη υφή και εργονομική σχεδίαση, ο Alpheus διαθέτει έναν στιβαρό, ελαφρά καμπυλόγραμμο άξονα με καλοσχεδιασμένο κεφαλάκι σε βολβοειδές σχήμα, για άνετη διείσδυση και έντονα αποτυπωμένες, ανάγλυφες κουκίδες κατά μήκος του για έξτρα διέγερση των εσωτερικών “ hotspots” σας και ένα μικρότερο στέλεχος με ένα ζευγάρι μαγικά αυτάκια, στραμμένα προς τα επάνω για τόνωση της κλειτορίδας.

Στα σημαντικά ατού του τα δύο ισχυρά μοτέρ του, εξοπλισμένα με 10 διαφορετικές λειτουργίες (3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικά μοτίβα) για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα, τα οποία και δονούνται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, με το πρώτο να βρίσκεται στο επάνω τμήμα του κύριου άξονα για διέγερση των νευρικών απολήξεων του κολπικού καναλιού και του δυσεύρετου G-spot, και το δεύτερο στο κλειτοριδικό στέλεχος, καθώς και η λειτουργία “κινούμενων” κουκίδων, όπου κάθε κουκίδα κινείται με βάση το πρόγραμμα δόνησης που έχετε επιλέξει, προκαλώντας έντονους οργασμούς!

Ο Alpheus είναι κατασκευασμένος από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου απόλυτα ασφαλή για το σώμα και abs πλαστικό, είναι 100% αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), οπότε μην διστάσετε να τον πάρετε μαζί σας στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Εύκολος στη χρήση. Κατάλληλος ακόμη και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με σεξουαλικά παιχνίδια!

Χρόνος φόρτισης: 4 ώρες. Διάρκεια χρήσης: 60 λεπτά.
Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 23 cm, μήκος διείσδυσης: 16 cm διάμετρος: 3,7 cm.

Δείτε επίσης

Eclipse Rabbit Ultra 7 Rabbitronic 17cm by Seven Creations
€ 64,90
Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Επιστροφή στην κορυφή