OhMama! Powerfull Dolphin Vibrator Purple DreamLove

€ 48,92 € 44,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9013
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8435565925581
Αυξήστε στο maximum την ηδονή, απολαμβάνοντας ανεπανάληπτη ταυτόχρονη κολπική και κλειτοριδική διέγερση με τον υπέροχο Powerful Vibrator Dolphin Design, τον νέο Rabbit δονητή από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama της εταιρίας Dream Love.

Αισθησιακός και σέξι, σε ζωηρό μοβ-φούξια, με βελούδινα απαλή υφή, εργονομική σχεδίαση και υπέροχες αναλογίες, ο vibe θα σας ξετρελάνει με την μοναδική του ευελιξία, καθώς οι σέξι καμπύλες του είναι μελετημένες να βρίσκουν το δρόμο για τα μαγικά hot spot σας… χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Στα μεγάλα του ατού η μικρή μύτη σε σχήμα δελφινιού που είναι σχηματισμένη στα δύο του άκρα –στον άξονα και το κλειτοριδικό στέλεχος - μία, ιδιαίτερη λεπτομέρεια, η οποία χαρίζει έξτρα τόνωση στις ερωτογενείς σας ζώνες, όπως και τα 6 προγράμματα ισχυρής δόνησης που ξεχύνονται από τα ισχυρά μοτέρ του προσφέροντάς σας πρωτόγνωρη διπλή διέγερση και εκρηκτικές κορυφώσεις.

Ο Powerful Vibrator Dolphin Design, είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου και PVC, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα που επιπλέον τού προσδίδουν μια απίστευτα απαλή αίσθηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Χάρη στην πρακτική του συσκευασία μπορείτε να τον έχετε παντού μαζί σας, στο σπίτι, στη δουλειά, στην βόλτα!
Κατάλληλος για την διέγερση όλων των εξωτερικών ερωτογενών ζωνών.

Μήκος: 22cm Διάμετρος: 3,3cm

Δείτε επίσης

Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Camille Rabbit Vibrator Amour Red Dream Toys
€ 88,90
Eclipse Rabbit Ultra 7 Rabbitronic 17cm by Seven Creations
€ 64,90
Rocking Bunny Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 72,77
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Επιστροφή στην κορυφή