Camille Rabbit Vibrator Amour Red Dream Toys

€ 88,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9126
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 22,10 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365103711
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Amour της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που αναζητούν την απόλαυση των αισθήσεων.

Το Amour είναι το καταφύγιό της αποπλάνησης, εκεί όπου οι επιθυμίες ζωντανεύουν, εκεί όπου κάθε γυναίκα μπορεί να αγκαλιάσει τον αισθησιασμό της και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της με πολυτελή και ενδυναμωτικό τρόπο.

Μία κορυφαία συλλογή από δελεαστικούς θησαυρούς φτιαγμένη να αφυπνίζει τις αισθήσεις και να πυροδοτεί μοναδικές στιγμές απόλαυσης.
Ανακαλύψτε τη και αφήστε την ηδονή να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευχαρίστηση.

Η απόλαυση δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο ... αυτονόητη όσο τώρα με τη βοήθεια του υπέροχου Camille του νέου Rabbit δονητή από την αισθησιακή σειρά Amour με την υπογραφή της Dream Toys.

Κομψός, πολυτελής και σαγηνευτικός με φίνο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα, ο δονητής είναι ιδανικός για ταυτόχρονη διπλή διέγερση. Διαθέτει έναν ιδιαίτερα δυναμικό άξονα με μία σχετικά μεγάλη, εύκαμπτη, ωοειδή κεφαλή, η οποία εξυπηρετεί την άνετη διείσδυση και τον γρήγορο εντοπισμό και διέγερση του μαγικού g-spot και ένα μικρότερο, αλλά ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο στέλεχος με δύο λαγουδίσια αυτάκια, το οποίο στοχεύει την κλειτορίδα προσφέροντάς σας ονειρεμένους, μαγικούς οργασμούς.

Στα μεγάλα του ατού και τα δύο ισχυρά, ανεξάρτητα, σχεδόν αθόρυβα μοτέρ, ένα στον άξονα και ένα στον κλειτοριδικό διεγέρτη, εφοδιασμένα με 10 διαφορετικά προγράμματα - 5 μοτίβα δόνησης και 5 ταχύτητας - για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο, τα οποία ελέγχονται μέσω τριών έξυπνων κουμπιών για να επιλέγετε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και η εργονομική του βάση, σε σχήμα μπάλας, η οποία “μετατρέπεται” σε εξαιρετική λαβή για απόλυτα σταθερό κράτημα.

Ο Camille είναι κατασκευασμένος από ασφαλή για το δέρμα, βελούδινα απαλή, λεία και ομαλή σιλικόνη άριστης ποιότητας και είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για να μην τον στερήστε ούτε στο μπάνιο. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση της απόλαυσης.

Καθαρίζεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Όταν είναι πλήρως φορτισμένος αποδίδει περίπου 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.
Σε έντονο κόκκινο της φωτιάς. Περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης

Μήκος 22,1cm. Διάμετρος 4cm.

Δείτε επίσης

Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Elite Josephine G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,80   € 58,70
Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 67,90
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Επιστροφή στην κορυφή