Real Stuff 19cm Feeling Vibrator Thin by Dream Toys

€ 34,90 € 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8127
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Τροφοδοσία 2 × AA
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8718868106773
Απολαύστε μαγικές στιγμές έντονης διέγερσης με τον υπέροχο "Feeling Vibe" 7,5΄ τον νέο, ξεχωριστό δονητή από την πικάντικη συλλογή Real Stuff της εταιρίας Dream Toys και βιώστε την ηδονή του έρωτα, όπως ποτέ ξανά.

Εξαιρετικά απαλός στην υφή και την αίσθηση, με εκπληκτικές “δεξιότητες”, προσεγμένος στην κάθε του λεπτομέρεια, ο δονητής είναι σχεδιασμένος ώστε να μοιάζει με αληθινό πέος. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, με την έντονη, καλοσχηματισμένη, ελαφρά προτεταμένη βάλανο, ιδανική για εύκολη διείσδυση και άμεσο εντοπισμό των ευαίσθητων ερωτικών σας σημείων και τον επιβλητικό, ίσιο άξονα, πλαισιωμένο με ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις κατά μήκος της επιφάνειάς του, θα σας γεμίσει αβίαστα με επιθυμία, ενώ ο ισχυρός μηχανισμός του, εφοδιασμένος με πολλαπλές ταχύτητες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός περιστροφικού πώματος στη βάση του θα σας προσφέρουν ατέλειωτη ευχαρίστηση. Γυρίστε την βάση του και παίξτε μεταξύ των ταχυτήτων, ώστε να βρείτε τον δικό σας μαγικό συνδυασμό.
Ιδανικός για κολπική και πρωκτική διέγερση.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από TPR, υλικό απόλυτα φιλικό για το δέρμα, άοσμο και ασφαλές με αίσθηση αληθινού σχεδόν δέρματος. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα συνδυάστε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Τα 19 cm του μεγέθους του, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τα προσόντα του "τέλειου εραστή", θα ικανοποιήσουν αναμφίβολα τους μεσαίους / έμπειρους χρήστες ερωτικών βοηθημάτων. Οι νεοεισερχόμενοι, αλλά και οι πολύ προχωρημένοι, στο ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, θα βρείτε τόσο τα ελαφρώς μικρότερα, όσο και τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις αδελφάκια του.

Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

Δείτε επίσης

Love me Forever Vibrator Pink by ToyJoy
€ 38,90   € 35,80
Atlas Goddess Collection by Dream Toys
€ 88,90   € 73,50
Penetrating Pleasures Large 23cm by Seven Creations
€ 29,80   € 25,80
Whirl Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 24,80
Lava Jelly Real Rapture by Toyz4Lovers
€ 29,40
Επιστροφή στην κορυφή