Up & Down Essential Vibrator Pink by Dream Toys

€ 88,90 € 77,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8816
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103322
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Ανεβάστε την ευχαρίστηση σε νέα ύψη και βιώστε απαράμιλλες, ηδονικές αισθήσεις με το υπέροχο Up-and-Down vibe, το νέο απόλυτο μηχάνημα ευχαρίστησης για τη διέγερση του G- & P-spot από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys.

Με κομψό, σέξι σχεδιασμό, βελούδινη, απαλή υφή και εργονομικό σχήμα, το πρωτοποριακό και ισχυρό αυτό vibe είναι έτοιμο να σας προσφέρει τους εντυπωσιακότερους οργασμούς της ζωής σας.
Στα ατού του το στιβαρό, στητό σώμα με το καλοσχεδιασμένο κεφαλάκι σε βολβοειδές σχήμα, ιδανικό για την διέγερση των εσωτερικών “ hotspots” σας, αφού έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot, τονώνοντάς το αδιάλειπτα και παράλληλα να προσφέρει ηδονικό μασάζ στις ευαίσθητες απολήξεις των νεύρων του κόλπου, όσο το μικρότερο στέλεχος, με τις έντονες ραβδώσεις στο άκρο του αγκαλιάζει την κλειτορίδα σας, στέλνοντάς σας στον έβδομο ουρανό.
Ιδανικό και για πρωκτική χρήση, με το μακρύτερο στέλεχος να στοχεύει το σημείο P και το μικρότερο να χαϊδεύει το όσχεο.

Ο δονητής διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες, εφοδιασμένους με 7 λειτουργίες πάνω-κάτω και 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης (3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης) για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας κραδασμών, καθώς και ασύρματο τηλεχειριστήριο με εμβέλεια 10 μέτρων για παιχνίδια και εκτός κρεβατοκάμαρας. Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.
Μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα από το τηλεχειριστήριο!

Ο Up-and-Down είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου, μεταξένια απαλή και λεία σιλικόνη, χωρίς πόρους και οσμές, η οποία παίρνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος για ευχάριστη εφαρμογή, ενώ το απλό και εύκολο στη χρήση χειριστήριο είναι φτιαγμένο από πλαστικό ABS. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB, το οποίο περιέχεται στη συσκευασία, ενώ είναι και είναι αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.
Προσοχή! Το τηλεχειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο. Μην το γέρνετε σε επαφή με νερό. Λειτουργεί με μπαταρία CR2032 μεγάλης διάρκειας (περιλαμβάνεται).

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Σε βολικό travel size για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Χρόνος φόρτισης: 1ώρα
Μήκος: 14cm Διάμετρος: 3,8 cm

Δείτε επίσης

Double Dipper Vibes of Love Purple by Dream Toys
€ 78,90   € 71,58
Stud Woody Vibrator 19cm by Calexotics
€ 42,80   € 36,80
Get Real Slim Vibrator 20cm Purple by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Bully Vibrator Black 20cm by Loving Joy
€ 16,90
Paul Glosy Realistic Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή